Какво е магията?

1. Какво е магията?

Магията е наука която включва в себе си физика, биология, психология и други, като разбира се при това е запазила всичко ценно и действащо за себе си от древните учения. Магията се занимава с енергийни въздействия върху живи и неживи обекти, т.е. хора, животни, сгради, земя, гора и всичко, което ни обкръжава.

Повечето хора разделят магията само на бяла и черна. Но магията е една. Думите бяла и черна се отнасят към начина на нейното предназначение - за добро ли се прави или за зло. С доброто всичко е ясно, за да направиш добро по магическият начин трябва да си магьосник . Обаче злото може да приема различни форми, а зло за съжаление може направи всеки в чиято душа живеят злоба, омраза и завист.

За всички от вас е добре позната ситуацията, когато изведнъж всичко върви на опаки, семейства се разделят, влюбените се скарват, родителите не могат да се разберат с децата си. Проваля се работата, здравето отива на кино, изчезва късмета и всичко това няма логическо обяснение. Това е един от основните показатели, че на човека е направена магия. След такова въздействие животът на човека се съсипва и само развалянето на черната магия може да му върне отново мира и спокойствието.


2. Какви видове магии съществуват и могат ли да бъдат развалени?

От личен опит мога да кажа, че съществуват над 5 000 различни видове магии. За да не влизам в подробности ще ви разкажа за най- често срещаните в България.

 • чрез предмети - предметна магия,
 • чрез снимки - ментална магия,
 • чрез предмет принадлежащ на човека - опосредствена магия (най-често чрез дрехата му или част от нея).
 • ритуали - астрална магия,
 • кармичната магия - Кармичната магия е по-сложна. Тя включва действия, извършени в някои от предишните прераждания и съпроводени със специално проклятие, осигуряващо пренасяне на тази магия от едно прераждане към друго и спираща еволюцията на душата по стъпалата на кармата.
 • при проклятието на рода (генетична магия) се засягат всички хора, генетично свързани с омагьосания човек.

На първо място стои предметна магия. Тя се прави с помоща на различни предмети, които носят в себе си или са заредени с отрицателна информация. Това са предмети, от най-прости, като конец или нишка омотана на сухи пръчици, до водата от покойник. Този начин на правене на магии най-често се използва в циганска, турска, старобългарска, а също и арабска магия, която напоследък доста се е навъдила в България.

На второ място стои Ментална магия, в която въздействието става с мисълта през образа, снимката или дрехата на човек. Тези магии засягат личните отношения на човека и здравето му . Не по-малко опасни са проклятията (да не бъркате с проклетии). Те засягат цялата рода и се предават от поколение на поколение.

Кармичната магия засяга всичко в живота на човека. И е много опасна, защото направена в един от предишните животи, може да започне да действа във всеки момент неизвестно кога и в какъв вид.

И най- популярната в България - любовна магия (за събиране или разделяне).

Има още цял куп различни магии, които се отнасят към конкретни случаи.

Шевкет Махсутов
MagicAura

9 коментара:

 1. Здравейте!

  Знаете ли , че излезе новата книга на Димитър Дянков - " Срещи със злото". В книгата можете да намерите информация за видовете магии, симптомите, начини за разваляне, както и да прочетете за живота и безкористното посвещение на борбата с злото на автора, помогнал на хиляди хора.Има примери от практиката му. Можете да прочете за съдбите на някои от хората на които е помогнал.Аз лично съм се убедила в способностите на Димитър да помага и разваля магии. Поради тази причина поех ангажимента да помогна книгата да стигне до страдащите хора. Тя е 530 страници и струва само 14,00 лева. Не се разпространява по книжарници с оглед на избягване на допълнителна надценка. Мария тел. 0877724054, през седмицата от 20 до 22 часа, събота и неделя

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Анонимен23 юни, 2018

   Моля спешно за координати, или телефон на Димитър Дянков!!!

   Изтриване
  2. Здравейте
   Този телефон на Мария актуален ли е?

   Изтриване
 2. Анонимен10 март, 2016

  на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен10 март, 2016

  Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои,садизми, жестокости, насилствени неща, насилие, безизходица, бедност, мизерия, отчаяние, злост, зло, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен10 март, 2016

  I write from abroad

  And I think need: peace on Earth and good among people

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен-моля за координати на Димитър Дянков

  ОтговорИзтриване
 6. Анонимен-Моля за координати на Димитър Дянков

  ОтговорИзтриване