Какво е магията?

1. Какво е магията?

Магията е наука която включва в себе си физика, биология, психология и други, като разбира се при това е запазила всичко ценно и действащо за себе си от древните учения. Магията се занимава с енергийни въздействия върху живи и неживи обекти, т.е. хора, животни, сгради, земя, гора и всичко, което ни обкръжава.

Повечето хора разделят магията само на бяла и черна. Но магията е една. Думите бяла и черна се отнасят към начина на нейното предназначение - за добро ли се прави или за зло. С доброто всичко е ясно, за да направиш добро по магическият начин трябва да си магьосник . Обаче злото може да приема различни форми, а зло за съжаление може направи всеки в чиято душа живеят злоба, омраза и завист.

За всички от вас е добре позната ситуацията, когато изведнъж всичко върви на опаки, семейства се разделят, влюбените се скарват, родителите не могат да се разберат с децата си. Проваля се работата, здравето отива на кино, изчезва късмета и всичко това няма логическо обяснение. Това е един от основните показатели, че на човека е направена магия. След такова въздействие животът на човека се съсипва и само развалянето на черната магия може да му върне отново мира и спокойствието.


2. Какви видове магии съществуват и могат ли да бъдат развалени?

От личен опит мога да кажа, че съществуват над 5 000 различни видове магии. За да не влизам в подробности ще ви разкажа за най- често срещаните в България.

 • чрез предмети - предметна магия,
 • чрез снимки - ментална магия,
 • чрез предмет принадлежащ на човека - опосредствена магия (най-често чрез дрехата му или част от нея).
 • ритуали - астрална магия,
 • кармичната магия - Кармичната магия е по-сложна. Тя включва действия, извършени в някои от предишните прераждания и съпроводени със специално проклятие, осигуряващо пренасяне на тази магия от едно прераждане към друго и спираща еволюцията на душата по стъпалата на кармата.
 • при проклятието на рода (генетична магия) се засягат всички хора, генетично свързани с омагьосания човек.

На първо място стои предметна магия. Тя се прави с помоща на различни предмети, които носят в себе си или са заредени с отрицателна информация. Това са предмети, от най-прости, като конец или нишка омотана на сухи пръчици, до водата от покойник. Този начин на правене на магии най-често се използва в циганска, турска, старобългарска, а също и арабска магия, която напоследък доста се е навъдила в България.

На второ място стои Ментална магия, в която въздействието става с мисълта през образа, снимката или дрехата на човек. Тези магии засягат личните отношения на човека и здравето му . Не по-малко опасни са проклятията (да не бъркате с проклетии). Те засягат цялата рода и се предават от поколение на поколение.

Кармичната магия засяга всичко в живота на човека. И е много опасна, защото направена в един от предишните животи, може да започне да действа във всеки момент неизвестно кога и в какъв вид.

И най- популярната в България - любовна магия (за събиране или разделяне).

Има още цял куп различни магии, които се отнасят към конкретни случаи.

Шевкет Махсутов
MagicAura

8 коментара:

 1. Здравейте!

  Знаете ли , че излезе новата книга на Димитър Дянков - " Срещи със злото". В книгата можете да намерите информация за видовете магии, симптомите, начини за разваляне, както и да прочетете за живота и безкористното посвещение на борбата с злото на автора, помогнал на хиляди хора.Има примери от практиката му. Можете да прочете за съдбите на някои от хората на които е помогнал.Аз лично съм се убедила в способностите на Димитър да помага и разваля магии. Поради тази причина поех ангажимента да помогна книгата да стигне до страдащите хора. Тя е 530 страници и струва само 14,00 лева. Не се разпространява по книжарници с оглед на избягване на допълнителна надценка. Мария тел. 0877724054, през седмицата от 20 до 22 часа, събота и неделя

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Анонимен23 юни, 2018

   Моля спешно за координати, или телефон на Димитър Дянков!!!

   Изтриване
 2. Анонимен10 март, 2016

  на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен10 март, 2016

  Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои,садизми, жестокости, насилствени неща, насилие, безизходица, бедност, мизерия, отчаяние, злост, зло, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен10 март, 2016

  I write from abroad

  And I think need: peace on Earth and good among people

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен-моля за координати на Димитър Дянков

  ОтговорИзтриване
 6. Анонимен-Моля за координати на Димитър Дянков

  ОтговорИзтриване