Лесен ритуал за привличане на пари

Започнете по време на новолуние и го изпълнявайте до пълнолуние. Нужни са ви голяма зелена свещ и свещник. Затворете очи, дишайте бавно и спокойно, докато почувствате, че сте напълно отпуснати. Представете си, че сте обградени с кълбо бяла енергия. Успокойте мислите си и ги съсредоточете към своята цел - привличане на пари. Започнете да си представяте как парите влизат в кълбото от бяла енергия. Как вие ги привличате по начина, по който магнитът привлича железните стружки. Представете си това толкова ясно, колкото можете. Усещайте движението на парите. Вземете свещта с двете си ръце и здраво я стиснете. Представете си как вашата вътрешна сила се слива със съзидателната сила на Вселената. Свещта се явява този символ на сливане. През това време казвайте следното: 'Потоци от пари текат в моя живот. Това не вреди на никого'. Продължавайте да си представяте, как парите идват към вас от всички страни, сякаш носени от вятъра. След това запалете свещта и продължавайте да повтаряте същите думи. Оставете свещта да догори цялата. Изгаряйки, тя освобождава енергията, която вие сте създали и тази енергия ще носи парите във вашия живот.

  • Чек за получаване на пари
По време на пълнолуние напишете си чек за получаване на пари. Напишете датата и своето пълно име. Вместо сумата оставете празно място (можете да пишете и определена сума, но преди това трябва да разберете какъв е размера на вашия вътрешен портфейл. Това значи, че вие можете да получите само толкова пари, колкото си позволите да имате. Следете за вътрешното си усещане като започнете с неголяма сума и постепенно я увеличавайте. Сумата, при която почувствате неудобство, струва ви се че не можете да я получите - това е вашият предел. Започнете постепенно да я увеличавате, като за целта я напишете върху лист хартия и я поставете на видно място. Всеки път, когато минавате покрай нея и вашият поглед попадне върху листа си помислете - аз получавам ..... лева месечно/седмично/дневно - изберете това, което ви харесва). Най-отдолу на чека поставете номер, дата и подпис. След това го приберете на място, където никой няма да може да го намери. Ще получите желаното в продължение на 7 дни. Или ще получите компенсация във вид на предмети, успех или добри новини.

И още един съвет - винаги, когато искате да получите нещо, пожелавайте и това да не причини вреда на никого (т.е. всичко да бъде благоприятно за всички). И не посочвайте всеки път начина, по който да дойдат парите към вас. Най-добре е да позволите на Вселената да прояви своето разнообразие.

Камелия Евстатиева
MаgicAura

Няма коментари:

Публикуване на коментар