В космическата лотария всеки може да участва

  • Капризите на небесното счетоводство
Сред вашите познати навярно има такива, за които казват, че сякаш привличат парите към себе си. И никой не може да каже защо става така - съдба, късмет, особен усет? А може би цялата работа е в това, че те са успели да надникнат в тайните на космическото раздаване. Ако следите нашия лунен календар и спазвате следващите съвети, вие имате шанса да промените коренно отношението на парите към вас и да ги накарате да препълнят вашето портмоне и банковата ви сметка.

Цялата тази маса пари, която обикаля по белия свят, притежава огромен енергиен потенциал. А с него се разпорежда небесното счетоводство под предводителството на началничката Луна. Под влиянието на близки и далечни планети парите се преливат от един портфейл в друг, като ручейчета. Дори и да не предприемаме никакви действия за увеличаване на своето благосъстояние, а само да сме настроени на необходимата космическа вълна, слушаме нейните подсказвания и постъпваме според тях, парите по закона за звездната пирамида стават все повече и повече (може би оттук идва поговорката : пари, при пари отиват). И обратно - скриват се вдън земя, ако хората не се съобразяват с това, което става в този момент на космическия фронт.
Главното правило, с което трябва да се съобразявате, за да забогатеете с помощта на златната Луна е да се запасите с търпение. Запомнете - парите не обичат суетата.

  • Новолуние
В навечерието на Новолунието между вас и космоса няма никой, дори и Луната. Възползвайте се от нейното отсъствие и вечерта, когато всички легнат да спят, помислете какво бихте искали да получите в близко бъдеще - премия, ценен подарък, нова добре платена работа, богат мъж... Само не всичко заедно. Сега завържете възел на един конец или връвчица и го оставете на пода. Всеки път, когато минавате през възела, вие ще си спомняте своето желание. И колкото по-често, толкова по-голяма е гаранцията , че в скоро време небесното счетоводство ще придвижи вашата молба. Астролозите предполагат, че такъв възел се превръща в нещо като символ на богатството и действа подобно на космическа антена, подкрепяйки заветното желание с енергията на жълтооката Луна.

  • Първа четвърт
Набележете си приблизителен план как да се сдобиете с желаното. Ако за неговото осъществяване са необходими пари, то най-доброто време да вземете назаем, е именно сега. Помощта може да дойде от приятели, затова не се притеснявайте да им разкажете за своите планове.

  • Втора четвърт
Не се съмнявайте в действеността на набелязания план. Обаче не пилейте пари, дори и да ги имате, и през тези дни не давайте заеми. Вслушайте се и в народното поверие, което забранява в навечерието на пълнолунието да се мете дори пода, за да не се измете богатството.

  • Пълнолуние
Пълната Луна може да освети проблемите, които трябва да се решават преди да продължим нататък. Много важно е през това време да се не се поддаваме на емоции, защото за успешния ход на нещата, е необходим хладен, пресметлив ум.

  • Трета четвърт
Дайте си сметка дали успяхте да промените обичайния ход на събитията и да направите своя портфейл пълноводен паричен ручей или парите изтекоха през пръстите ви. Направихте ли всичко, за да се сбъдне планираното в Новолуние? Винаги ли действахте според нашепванията на Луната.

Камелия Евстатиева
MagicAura

Няма коментари:

Публикуване на коментар