Любовни гадания

Подготовка за гадаене

Към гадаене е нужно да се пристъпва само с чисти мисли. Не бива да се отнасяте към него с пренебрежение и ирония. Гаданията се правят когато сте сами или в група с духовно близки хора.

Запалете свещ. Настанете се удобно, затворете очи, отпуснете си и кажете:'Изпращам своите мисли и дела само за добро на всичко живо. За нищо не съм виновна и никой не е виновен пред мен. Нека да видя, каквото искам да видя, да науча каквото искам да науча, това, което ще ми помогне, за да.....(въпроса).'

Прочетете молитва, която ви харесва.

Успешното гадаене зависи от това, колко енергия ще вложите в него.

Най-подходящи дни за гадаене са: 2, 4, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 21, 23, 27, 28, 30. Не се гадае през църковните празници и в неделя.

 • Любовни гадания

Има ли съпругът ми (съпругата ми) любовница?
Вземете две църковни свещи и ги поставете в два свещника. Очертайте с тебешир кръг около тях и кажете: 'Огън на свещта, покажи ми истината. Нека моята свещ изгасне първа, ако ......(името) има любовница.' След това запалете свещите, като наречете едната от тях с вашето име. Ако първа изгори вашата свещ, мъжът ви има любовница.

Ще остане ли мъжът ми при мен или ще отиде при любовницата си?
Налейте чаша вода и върху лист хартия напишете името на вашата съперница. Запалете свещ и вземете малко сол. След това едновременно изсипете във водата лъжичка сол и запалете листа хартия от свещта. С лъжичката бъркайте бързо солта и казвайте: Ако солта се разтвори бързо, мъжът ми няма да ме остави, а хартията ще изгори и тяхната любов ще прегори."
А сега погледнете: ако солта се е разтопила, а хартията още гори, значи мъжът ви ще остане с вас, а ако е обратно, то мъжът ви рано или късно ще си отиде от вас.

Как да разберем тайните на съпругата?
За да узнаете тайните на жена си е необходимо докато тя спи да я хванете за палеца на левия крак и да я разпитвате. Това може да се направи и на мъжа.

Списание 'Астрограция Хороскоп'

7 коментара:

 1. ами това с палеца не е вярно,мъжа ми се сабуди и се чудех какво да му обяснявам

  ОтговорИзтриване
 2. mnogo ste naivni napravo go pitai te ili q pitaite ako vednaga otgovori znachi sachisti leko za sekunda da se zamisli ima neshto govora e predi misalta

  goshhh74

  ОтговорИзтриване
 3. tva e tapo ni6to ne stava

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен21 март, 2012

  Не може ли да го хвана за мъжеството с ножица и да го разпитам в будно състояние?

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен03 юни, 2012

  dali ima efekt ot cqlqta taq rabota
  .

  ОтговорИзтриване