Гадание по Индийската година

За разлика от календарната година, Индийската номерологична година започва на 1 октомври и завършна на 30 септември следваща календарна година. Ако искаме да разберем в коя година от личния си цикъл ще навлезем през 2008 г., изчисленията се правят по следния начин:

1. 2007 /началото на номерологичната 2008 г./ = 2+0+0+7=9

2. Личната рождена година за човек, роден на 27.01.1951 г. е: 2+7+0+1+1+9+5+1=26=2+6=8

3. 9+8=17=1+7=8


Година1: - взимате важни решения
Начало на нов етап във вашия живот. Смело взимайте важни решения, които биха променили съдбата ви, като разчитате на късмета си през годината.Чакат ви интересни запознанства и полезни връзки.

Година2: - очакват ви пътешествия
Появява се шанс да си смените работата, защото е възможно да имате неприятности в сегашната си служба. Очакват ви пътувания, но е добре да оставите големите си планове за по-нататък. Не се притеснявайте – периодът на застой ще е краткотраен. Важните неща тая година ще се случват с помощта на приятели. Проявявайте дипломатичност и мислете за здравето си.

Година3: - шансът е на ваша страна
Всичко би трябвало да е безупречно – в работата, с парите, в личния живот и в любовта. Неприятностите около вас ще се разрешават от само себе си. Очакват ви награди и повишения. Ще се наложи да направите труден избор – коя е най-добрата от многото добри възможности. Ако сте били самотни, много е вероятно да се задомите. Ако си намерите партньор, много е вероятно да останете с него следващите 9 години.

Година4: - подготвяте се за успеха
Трябва здраво да поработите. Планирайте и смело изпълнявайте, като влагате всичките си сили. С парите внимавайте и се опитвайте добре да се разбирате с близките си – ще имате нужда от тяхната подкрепа и поддръжка.

Година5: - неподозирани способности
Очаква ви интересна година, изпълнена с успехи. От вас зависи да покажете на какво сте способни. Ще имате достатъчно възможности и провокации и ще се справите блестящо. Задават се промени в работата и в личния живот. Старите проблеми ще се решават от само себе си. Ще сте изпълнени с жажда за творчество, за успехи. Може да смените местоживеенето. Необичайно лесно ще осъществявате контакти с нови хора. Използвайте годината за себе си – приемете даровете на съдбата и им се радвайте.

Година6: - пълна хармония
Очаква ви спокоен период. Семейните са за завиждане, а самотните ще имат чудесен шанс да срещнат спътник в живота. Това е най-благоприятната година за създаване на семейство, за нова любов или дружба. Без притеснения може да започнете нов бизнес или да влагате пари – вложенията ви ще се върнат с лихвите.

Година7: - сигурна реализация
Годината е най-добрата за тези, които са очаквали реализация на планове и мечти. Трябва да се избягват обаче неоправданите рискове. Очертават се непредвидени доходи. Внимавайте да не ви излъжат при договори и спогодби. Помислете за душата си и не приемайте живота само като удоволствия. Пазете любовта си, за да няма неочаквани раздели.

Година8: - разплата и точни сметки
Каквото сте заслужили, това ще получавате тая година. Ако не сте сбъркали, ще спечелите много пари. Очаква ви повишение и признание в службата. Ако не сте потъпквали другите, ако не сте ги унижавали, ако не сте вредили на ближните, можете да бъдете спокойни – тази година е хубава. Ако имате неуспехи, гневете се на себе си и си извадете поука за следващите години.

Година9: - завършва цикъл
Въоръжете се с търпение, разделете се с обременителните връзки и ангажименти, разчистете сметките с миналото. Не правете важни стъпки като големи инвестиции, промяна на местоживеене и работа. Ноември и декември ще ви донесат за компенсация приятни изненади.Няма коментари:

Публикуване на коментар