Контактна магия

Това е най-често срещаният вид магия по света. Философията при направата е аналогична на тази при изработването на амулети и талисмани. Използват се предмети, обикновено с култов характер, или излъчващи естествено нехармонично за човек, като те се кодират информационно чрез определен ритуал, за определена цел. Най- често се използват яйца, конци и игли, кости, парченца плат, различни треви и билки, мъртви животни, въглени, восък, муски, подлива се баена вода и др.

Към контактната магия влизат и някой любовни магии, като те атакуват аурата, влагат чужда информация, най- често 2ра, 4та, 6та чакра. Опитвайки се, инстинктивно да се освободи от чуждото влияние, човек започва да се поболява. Всички използвани предмети играят роля на преносител на информация, като за да се осъществи информационно заразяване, е необходимо жетвата да влезе в контакт с преносителя, или той да се намира в близост до него. Причината да се използва този вид магия е неспособността на изготвящия я, да концентрира информацията и да я изнесе свободна и стабилна в пространството.

При намирането на предмети с неизяснен произход, то не бива да бъдат в пряк допир с тялото ни. Посредством помощни средства те се отстраняват, след което се изхвърлят на естественотечаща вода. Силно разпространена заблуда е, че с намирането на предмета се разваля магията; и още, че без предмета тя не може да бъде изчистена.

В режим ясновидство, подобна магия изглежда като сиво- черни паяжини и мътни петна в дома и около жертвата. Аурата е мътна и също оплетена с паяжина. Понякога се наблюдават обръчи, черни безформени обемни петна. Наблюдава се и затруднено или невъзможно ясновидство. Това се обяснява с факта, че енерго-информационната структура на магията нарушава резонанса между ясновидеца и човека. В същото време, ако магията е по- силна тя непрекъснато модулира, преподрежда и замъглява събитията, с цел изпълнението на програмата си.

Ако намерим странен предмет и държим да проверим, дали е носител на магия, работим със църковна свещ. Доближаваме я до предмета и следим за характерните аномалии.

2 коментара: