Модни хороскопи

Както има различни личностни характеристики, цели и нужди, всеки един от слънчевите знаци от зодиака има и своето уникално усещане за мода и стил. Как се обличате, може да даде много информация за това, коя и каква сте вие и какво искате от живота. Вижте какво казват звездите за вашият предпочитан стил и разбирането ви за мода, както и за модните характеристики на останалите знаци от зодиака.

Риби
Рибата харесва да се “гмурка” в и да “изплува” от дрехите с лекота. Вие се чувствате в унисон със света, когато дрехите ви са толкова комфортни, като че ли изобщо не съществуват. Дрехите, всъщност, са обществена необходимост, което за вас – за съжаление – означава, че не може да се разхождате цял ден гола или по бански. Ако сте истинска риба, мисълта за дрехи не е най-често срещаната мисъл в главата ви – освен, ако не ви създава дискомфорт. Установите ли обаче, че може да има обувки, които не стягат, сте в състояние да си купите тонове.

Телец
Може да ви наричат първични, но вие не носите нищо, което не е марково. По-скоро ви подхожда определението “марков сноб” и всеки дизайнор, на когото се спре вниманието ви, би трябвало да е горд. Вие знаете точно какво да облечете, дори за вечеря с царска особа и даже дрехите ви за работа в градината са дизайнерски. Само най-доброто може да ви задоволи. Като човек, който никога няма да направи компромис с качеството, вие сте в състояние да похарчите всичко, просто за да притежавате онова великолепно сако. Цената не ви притеснява, защото знаете, че правите перфектната покупка и тя е за цял живот. Не слугувате на модни тенденции, а само на първокласни дрехи. Освен това, вие предпочитате да имате полупразен марков гардероб, вместо пращящ по шевовете от всевъзможни – според вас - боклуци.


Близнаци
Всеки ден е приключение за близнаците. Вие вероятно отваряте гардероба си сутрин, за да ви се изсипе отгоре камара с намачкани дрехи. След като поровите малко в хаоса, вие добивате представата за това, какво точно ви се носи този ден. Вие следвате тенденциите не особено ентусиазирано, просто защото бързо се отегчавате. Ако можеше всеки ден да излиза нова “мода”, която обаче да продължи само 24 часа, тогава може би щяхте да сте фанатичен моден последовател. По-принцип не харчите неразумно за дрехи, но сте в състояние напълно да пренебрегнете етикета с цената, ако това, което сте видяла ви хареса много и го почувствате добре.


Овен

Овенът обича да е пръв във всичко. Това означава, че вероятно знаете – на минутата – всичко за новите тенденции в модата. И нещо повече – вие всъщност сте в състояние да определяте тенденциите. Не се страхувате да експериментирате с нови неща и ако нещо удовлетворява чувството ви за забавление и авантюра, бихте се “докарала” по начин, който околните биха определили като “твърде смело” или “твърде дръзко”. След като видите нещо, вие сте в състояние да разберете, че “това ще е то” – модерното за сезона и да похарчите трудно-спечелените си пари, за да го притежавате първа.


Рак

За вас щастието може да е в любимия ви пуловер, който носите с години. За вас, също така, привързаността ви към определени дрехи е почти като привързаността ви към любимите хора. Веднъж като се почувствате комфортно в определена дреха, тя остава завинаги в гардероба ви. За вас няма случайни разходи за дрехи – с едно изключение: бельото. Тази ваша страст просто “не подбира” и ви кара да купувате “наред”– от ежедневно памучно бельо до най-фино и предизвикателно.

Лъв

Лъвиците желаят най-доброто от всичко. Ако една дреха е твърде скъпа за вас, то вие задължително трябва да я притежавате. Цените върху етикетите са това, което ви ръководи при покупките ви. Ако някой дизайнер не е достатъчно известен, вие просто го игнорирате. Никой никога не може да ви види на публично място облечена с нещо, което не е най-доброто. Комфортът е последното, с което се съобразявате. Ако писъкът на модата е нещо, което спира циркулацията на кръвта, то вие сте непременно една от мъчениците, но понасяте мъките със завидно достойнство. За вас е задължително да изглеждате като кралица. И още нещо важно – вие сте от тези, които знаят как да се облекат, за да постигнат успех чрез вида си.


Дева

Всяка вечер, преди да си легне, девата може да бъде открита до масата за гладене. Вие полагате сериозни грижи за дрехите си и те ви отвръщат подобаващо за вниманието. Минималист по природа, вие обичате дрехи, в които може да се движите свободно. Цената е важна, когато избирате облеклото си. Никога няма да отидете да си купите нещо, защото е евтино, а предпочитате да похарчите повече за качествени неща. Обличате се класически-традиционно, с ревери, изгладени под перфектен ъгъл и при вас никога не може да бъде забелязано мъхче или прашинка върху сакото ви. Дрехите ви са семпли, скроени като че ли специално за вас и биха изглеждали като нови, дори след 20 години.


Везни

Везните са най-добрите приятелки за ходене по магазини, защото имат отличен вкус и винаги ще ви предложат спасение по време на “модна криза” – ако имате време да ги изчакате да вземат решение. Везните преживяват всяка сутрин стреса да застанат пред пълния си гардероб и да решат за кратко време какво да облекат. Проблемът е, че всичко в гардероба им е отлично, но е трудно да преценят кое е най-удачното именно за този ден. Везните имат уникалната способност да придадат класически вид на всяка модна тенденция по техен собствен начин. Резултатът е идеална хармония от главата до пръстите на краката.

Скорпион
Винаги секси, скорпионите трудно подлежат на категоризация. Един ден вие можете да сте класически-пригладени, а следващия – романтично-неглиже. Каквото и да носите, винаги имате за това скрит мотив. Ако се разхождате из града с къса пола, това обикновено е с мисия да съблазните някого. Ако обличате скъп костюм, вероятно смятате, че това ще ви помогне да получите висока длъжност. Следвате тенденциите докато те ви “пасват” и трудно може да бъдете наречена техен роб.


Стрелец

Винаги в движение, стрелците разполагат със сериозно количество дънки и джинси, тениски, широки панталони и спортни пуловери. Вашата жизнерадостност избива в предпочитанията ви към земните цветове и особено оранжево, жълто и кафяво. Изборът ви на обувки отново е подчинен по-скоро на удобството, отколкото на модата. Въпреки това, като добри изкусителки, дамите-стрелци знаят точно как да изглеждат неустоими, съблазнителни и невинно неглиже. Същевременно, никой не умее да носи по по-секси начин официални дрехи, ако това все пак ви се наложи. Въпросът определено не е в цената на роклята или в марката, а във вашата способност да се слеете с нея по такъв начин, който ще накара всички мъжки глави да се обърнат към вас.


Козирог
Вие се чувствате по-комфортно в бизнес-костюм, отколкото в спортно облекло, както и на високи токове, а не със сандали. Същевременно сте достатъчно разумна да желаете най-доброто, без да очаквате, че ще може да си го позволите с това, което печелите. Затова, нямате снобски притеснения, че някой познат ще ви забележи до щанда с намалените дрехи. Всичките ви дрехи са практични. Може да не са най-последна мода, но са достатъчно добри, за да ви оценяват като достатъчно сериозна по отношение на кариерата ви. Може да ходите по разпродажби, но определено сте облечена за успех.


Водолей

Вие сте много интерес моден обект, който следва модните тенденции наистина по уникален начин. Трудно ще тръгнете да харчите пари по скъпи бутици – по-скоро по малки, евтини, нестандартни магазини, които дори може да са за втора употреба. Няма да си купите нещо ново, което е ретро-стил – вие ще намерите дрехи от времето, когато това ретро е било ново. Освен това, вие винаги откривате нещо, което ще е от следващата тенденция. Въпреки че гардеробът ви е малко странен и еклектичен, вие винаги притежавате нещо – най-малкото рокля или костюм – които са перфектно съчетание и определено скъпи.
Тя.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар