Зловещата тайна на Америка

Истината за световната конспирация е тема, която вълнува млади и стари. С нея обикновено започват пиянските свади, защото всеки е убеден в правотата си, но никой не може да я докаже. Целта на този материал не е да даде отговор на въпросите, а да прибави още една тема за разговор. Космическата конспирация. Има ли извънземни? Какво крият правителствата за другите цивилизации? Защо е нужно подобна информация да е секретна? Опасни ли са пришълците?

Информацията е на Милтън Уилям Купър от САЩ. Документът е шокиращ и невероятен. Авторът твърди, че в него се съдържа истината за световната и космическа конспирация, за великата измама, за огромното предателство спрямо човечеството, за тайното световно правителство.

През годините непосредствено след Втората световна война правителството на САЩ е изненадано от събития, които променят бъдещето на човечеството. Президентът Хари Труман и неговите висши военни се оказват безпомощни.

Катастрофа

Едва ли някой може да си представи изумлението на американския елит, когато до тях достига новината, че извънземен кораб, пилотиран от приличащи на насекоми същества с напълно несъвместима с нас култура, се е разбил в пустинята на щата Ню Мексико!

Между януари 1947 г. и декември 1952 г. правителството регистрира поне 16 катастрофирали извънземни кораби, 65 тела на загинали извънземни и ... един жив пришълец. 13 от инцидентите се случват в рамките на САЩ, 2 в Мексико и един в Норвегия.

Клане

Милтън Купър продължава с разкриването на изумителна информация. Когато специалните екипи отварят катастрофирал извънземен кораб в Ню Мексико, те откриват 17 тела на мъртви извънземни. За ужас на всички, в кораба има и нарязани човешки тела. Този кошмар се случва на 25.03.1948 г.

Информацията веднага се превръща в суперсекретна. През следващите години именно тези събития стават най-голямата тайна в историята на света.

На 4 декември 1952 г. президентът Труман създава с декрет супертайната Национална агенция за сигурност (National Security Agency). Началната й цел е да прехваща и дешифрира комуникациите на извънземните и да установи диалог с тях. Втората цел на NSA е мониторинга на всички комуникации и излъчвания навсякъде по света за събиране на шпионска информация, както и да пази тайната на присъствието на извънземните. Кодираната операция е наречена Sigma и е успешна.

Sigma

Sigma поддържа и връзките с базата на Луната и с други секретни космически програми. Тя получава 75 на сто от парите, предназначени за шпионските общности. Според запознати днес NSA извършва много други дейности и на практика е лидерът на шпионските агенции. Но основната й цел продължава да е връзката с извънземните.

По онова време президентът Труман информира всички съюзници на САЩ, включително СССР, за развитието на проблема с извънземните след катастрофата в Розуел. Той го прави в случай, че извънземните станат заплаха за човешката раса. Разработени са планове за защита на Земята срещу нападение. Голям проблем обаче е запазването на тайната.

Формира се тайно общество, което става известно като Групата на Балдербергите. Балдербергите еволюират в тайно световно правителство. "ООН и тогава, и сега е една голяма шега", смята авторът на документа Милтън Уилям Купър.

Новият президент

През 1953 г. в Белия дом влиза нов президент - човек на точната организация и на командата. Армейският генерал Дуайт Айзенхауер. През първата година на мандата му стават най-малко още 10 катастрофи с чинии, от които са извадени 26 мъртви и 4 живи извънземни. От 10-те 4 са намерени в Аризона, 2 - в Тексас, 1 - в Ню Мексико, 1 - в Луизиана, 1 - в Монтана, 1 - в ЮАР. Едновременно по цялата земя хиляди хора наблюдават прелитащи извънземни кораби.

Айзенхауер знае, че трябва да се пребори с проблема. Знае също, че това няма да стане, ако разкрие тайната пред Конгреса.

В началото на 1953 г. новият президент се обръща към своя приятел Нелсън Рокфелер да му помогне с извънземните. Айзенхауер и Рокфелер започват да планират тайната структура на връзките с пришълците. По този начин се ражда идеята за MJ-12. Именно чичото на Рокфелер - Уинтроп Олдрич, убеждава преди това Айзенхауер да се кандидатира за президент. Целият клан на Рокфелер с тяхната империя застава зад генерала.

В края на текста си Милтън Купър определя тази постъпка като грешка. "Това беше най-голямата грешка за бъдещето на САЩ. Това беше най-голямата грешка за бъдещето на човечеството."

Свилена Георгиева
DeltaNews

6 коментара:

 1. Милтън Уилям Купър е един от малкото американци на които свалям шапка.
  Бивш военен,напуска флота с отличие.

  Bill Клинтон го нарича\"най-опасня мъж в америка\"

  Застрелян е пред дома си при \"смущаващи\" обстоятелства от местната полиция.

  Ако някои се интересува имам доста инфо за него и работата му.

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен20 януари, 2012

  ТОВА СА СТРАШНИ ГЛУПОСТИ. ПЪРВО ОТ КЪДЕ ИМА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ТОЗИ ЧОВЕК, КОГАТО И ПРЕЗИДЕНТИТЕ Н САЩ Я НЯМАТ. ВТОРО ТОЯ ГИ НАПРАВИ ТИЯ ИЗВЪНЗЕМНИ НА ЛЬОЛЬОВЦИ, РАЗПОЛАГАЩИ СЪС СУПЕР КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ С КОИТО ПЪТУВАТ ИЗ ВСЕЛЕНАТА С КОЙ ЗНАЕ КАКВИ СУПЕР КОМПЮТРИ И ДРУГА ТЕХНИКА НЕ МОГАТ ДА СИ ПИЛОТИРАТ КОРАБИТЕ И СЕ СПУКАЛИ ДА СЕ РАЗБИВАТ И ТО ВСЕ НА ТЕРИТОРИЯТА В САЩ. ХА ХА. ЗА 5Г. 16 КОРАБА КАТАСТОФИРАЛИ В САЩ, ПРИ АУЗЕНХАУЕР ОЩЕ 10 ХА ХА. ТО ВЕРОЯТНО ПО-МАЛКО САМОЛЕТИ СА ПАДНАЛИ ЗА ТОЗИ ПЕРИОД. ВЪПРОСНИЯ УЙЛЯМ КЪТЪР КОЙТО БЪЛВА ТЕЗИ ХАЛЮЦИНАЦИИ ДЕЙСТВИТЕЛНО Е УБИТ СЛЕД КАТО ПСИХЯСАЛ ТОТАЛНО И ЗАПЛАШВАЛ СЪСЕДИТЕ СИ А КОГАТО ДОШЛА ПОЛИЦИЯТА ЗАПОЧНАЛ ДА ОБСТРЕЛВА И ТЯХ И ТОГАВА Е УБИТ СЛЕД ПРЕСТРЕЛКА С ПОЛИЦАИТЕ. А НЕ Е УБИТ ПРИ СМУЩАВАЩИ ОБСТОЯТЕЛСТВА.

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен25 юли, 2012

  Когато ти изрежат топките и те оставят да се вмиришеш на някое място,ще видиш кой бълва халюцинации,кой е психясал и какво са в действителност „сивите“ извънземни.Бай Ганьо ще си остане тъп завинаги и ще е по-добре да не мисли за извънземните проблеми,камо ли да се произнася по този въпрос.Щяха ли да пръскат такива колосални средства в тази сфера така без нищо?

  ОтговорИзтриване
 4. Ако узнаете някога, какви засекретени неща има в България, ще си загубите разума...........!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. кажи какви,много се интересувам от тези неща.


   Изтриване
  2. Анонимен23 март, 2015

   Я стига бе!

   Изтриване