Викнахме Дявола

Сатанисти по цял свят викат Дявола. На това се дължи кървавата вълна от престъпления, която вършее невинни души из цялата земя, твърдят екзорсисти. Ритуалите се извършвали от началото на годината, но през март дали своето отражение. В три тайни интернет форума мощни секти, служещи на рогатия, се разбрали да заколят едновременно 666 петела на 1 март. Масовостта на ритуала усилила многократно неговото пъклено действие. В резултат на това избухна спонтанна вълна от насилие в Европа и Америка - изнасилвания, самоубийства, масови разстрели. България също сериозно пострада от невиждани по своята кръвожадност престъпления, извършени от млади хора. Свещеници, които всеки ден са на фронтовата линия във войната между доброто и злото, заключават, че това може да означава само едно - сатанизмът е придобил неподозирани мащаби у нас.

"Дяволът е обладал държавата ни, танцува хоро, а ние му свирим", потвърди и топмедиумът Силвана от София. Според нейната феноменална способност да чете информация от фините светове, анархията у нас ще стигне дотам, че коктейлите "Молотов", хвърляни от гърците, ще ни се видят чупене на чинийки в атинска таверна.

"Агресията излиза извън контрол. Дяволът настъпва все повече на Земята", казва Силвана. Обяснява, че балансът в нашия свят днес е много крехък. Непрекъснато се редуват светлината и тъмнината, алфа и омега, ин и ян. В момента обаче злото изключително много напредва, търси хоризонт, на който да изгрее. А доброто си почива, свряно в ъгъла.

"У нас едни се плашат, но много други се радват", отсича екстрасенската, разкривайки, че броят на сатанистите в страната расте в геометрична прогресия.

Според Силвана държавата ни в момента се намира в същия мръсен период, в който попада жената 40 дни преди да роди.

"Дали политиците замърсяват аурата на България със своите простотии или самите ние - с лошотията си, но усещам, че тази тежка негативна енергия до такава степен се засилва, че тя самата призовава дявола. И той идва, защо пък да не дойде, след като го викаме".

Жената с трето око е убедена, че зад поредното престъпление - дядо убит от маскирани грабители във Владая, се крие престъпна група от роми и българи. Тe първо проучвали самотниците, а после ги измъчвали, докато не им дадат парите или не им препишат някой набелязан имот.

"Има една приказка циганин види ли кръв и куче бяга. Значи те са отровили първо кучетата, а после са затрили и човека. Това българин нямаше да се сети да го направи. Не са местни, пришълци са", подсказва на полицията ясновидката.

По повод мистериозното убийство на сестрите Белнейски Силвана пророкува, че истинският извършител ще стане ясен след изборите.

"Тогава някой ще изтърве името му пред журналист или в някой бар. Мълвата бързо ще се разпространи, тълпа ще тръгне да го линчува, ще има запалена къща. Виждам тревата пред нея, времето ще бъде ясно, вероятно след август", описва виденията си феноменалната дама, която предсказа с поразително точност и януарската енергийна криза.

"Това момче Лазар Колев, че си е престъпник - две мнения по въпроса няма. Той е виновен за много неща, но за това престъпление е невинен", отсече столичанката. Според нейните паранормални източници на информация "има опит (или ще бъде направен такъв) да му дадат пари за вечни времена, за да поеме вината".

"СДС и ДСБ се обединяват, за да не изпуснат кокала. Te ще влязат в парламента, както това ще строят - ГЕРБ, “Атака”, ДПС и БСП. И тогава всички вътре ще се побъркат. Най-красивото правителство на света ще видите. Пригответе се да пишете и да снимате. Защото ще има побоища в, пред и зад Народното събраниe", обеща прозорливата столичанка.

Стандарт

2 коментара:

  1. Дяволът отдавна шета по нашите земи.Но много ме интересува за ясновидката Светлина,която за десет минути ми взе 100 лева и ми иска още 100 и още за разваляне на магия.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен01 януари, 2013

    1vo ima 3 vida Satanisti ot koito 2 ne se klanqt na Satanata, 2ro mislq, 4e kakto vinagi mediite ste prekalili.
    i 3to, no ne na posledno mqsto Satanata ne e ne6to kato priqtel4e, koeto mojej da povika6 kogato ti se doigrae na jome6ka XAXa Heil Satan btw

    ОтговорИзтриване