Братушките ни свили извънземното

"От години властите в България притежават две категорични доказателства за съществуването на извънземни цивилизации. Едното е индиректно и представлява древен артефакт, а другото е твърде материално - труп на извънземно. Преди 1989 година сме го намерили на наша територия, но сме го дали на СССР уж за изследвания. Оттогава не са ни го върнали." Това разкриват ясновидци в книгата "Те идват".

Първата книга няма аналог у нас и по света. Тя съдържа доказателства - снимки и свидетелски разкази от последните 128 години, които категорично доказват, че страната ни е сред любимите дестинации на пришълците. Отвлечено семейство учители от Добрич разказва спомените си от летящата чиния. Разкрива се мистерията на оперираната от небесни хирурзи певица Стефка Съботинова. Публикуваня е и най-автентичната снимка на летяща чиния, правена някога по географските ни ширини. Всички специалисти са категорични, че фотографията е безценна, защото не е фалшификат. Тя показва космически кораб, който на 10 декември през далечната 1989 година е минал над блоковете на Пазарджик.

"Те идват" в момент, когато извънземните чукат на врата, а ние си правим оглушки. В САЩ гражданско сдружение натиска президента Барак Обама да разсекрети Досиетата X. Във Великобритания големият обществен интерес даде резултат - кабинетът отвори НЛО архивите от 1960 година насам. Оказа се, че британските летци имат секретна заповед да стрелят без предупреждение по летящите чинии. В същото време въпреки че у нас вече има един доказано отвлечен летец и дузина щурмувани военни поделения, никой не си мърда пръста нито да изследва феномена НЛО, нито да го следи, камо ли да информира обществеността. Хората напразно чакаха, че с разсекретяването на досиетата на Държавна сигурност бял свят ще видят и малкото събрани доказателства преди 1989 година.

Изследване на "Те идват" установява още, че пришълците се крият по самолетните трасета на подбалканската линия и се разкрива за какво обаче използват базата си в Стара планина.

Стандарт

Няма коментари:

Публикуване на коментар