Какво разкрива кръвната група за нас

Кръвна група AB

Хората, чиято кръвна група е АВ са родени лидери – духовни и религиозни. Те са много дипломатични и тактични, умеят да се сближават с околните. Чувството им за справедливост и морал е силно изострено.

Тези хора са много чувствителни, лесно се обиждат и трудно забравят. Притежават богат темперамент, но са твърде противоречиви. Настроението им варира и околните не знаят как да се държат с тях, тъй като реакциите им са непредвидими.

В отношенията си с околни са искрени, винаги казват истината, дори и да не е особено приятна. Не понасят погазването на човешкото достойнство. Чувстват се добре навсякъде, могат да живеят както в града, така и на село. Предпочитат да бъдат сред хора, защото изолацията ги изкарва извън релси.

Не се интересуват от парите, дори проявяват небрежно отношение към тях. Всичките им действия са в името благородни цели. Имат прекрасни организаторски качества.

Подходящи професии за тях са: адвокат, преподавател, свещеник, социален работник, преподавател, професии, свързани с изкуството.

Кръвна група В

Хората, чиято кръвна група е В са много магнетични и обаятелни. Лесно приспособими са, обичат да контактуват, непоправими оптимисти, големи мечтатели. Талантливи и практични са. Притежават независим и консервативен характер.

Не обичат законите, ограниченията и установените правила и непрекъснато ги пренебрегват. Не умеят да пазят тайна, понякога са непредвидими в своите действия, импулсивни и недисциплинирани.

Имат силно развита интуиция и са способни да задълбочен анализ. Притежават много и разностранни таланти и интереси, най-вече в областта на изкуството и човешките взаимоотношения. Обичат да контактуват с много и различни хора. Умеят да говорят добре пред публика. Тези хора са родени психолози. Умеят да изслушват и да дават съвети. Увличат се по окултните науки.

Най-подходящи професии за тях са: психолог, психиатър, журналист, политик, юрист, детектив.

Кръвна група А

Хората, чиято кръвна група е А обичат реда и хармонията. Те са умерени и сдържани, умеят да контролират чувствата си, дискретни и винаги вежливи. Обичат установеният ред, поддържат го и спазват наложените правила. При изпълнение на служебните си задължения са много старателни и внимателни, изпипват всичко да последния детайл и в този смисъл на перфектните служители – работливи и перфекционисти. Добре работят в екип, не са конфликтни, но са много обидчиви и злопаметни.

Тези хора са много чувствителни и сантиментални, но имат проблем с изразяването на чувствата си. Доста са затворени, срамежливи, резервирани и търпеливи. Но ако ги предизвикат, умеят да отстояват своето и да се защитават.
По отношение на парите са доста пресметливи и стиснати. Не харчат пари за каквото и да е. Винаги си правят точен разчет на средствата, с които разполагат и кътат пари за черни дни.

Обичат интимния си свят и умеят да го пазят. Кръгът им от близки приятели е ограничен и добре подбран.

Най-подходящите професии за тях са икономист, финансист, счетоводител, банкер, търговец.

Нулева кръвна група

Нулевата кръвна група е най-разпространена. Хората с такава кръвна група са много общителни, лесно създават контакти и имат много познати и приятели. Не понасят самотата – тя ги прави нервни и ги депресира. По характер са весели и забавни и бързо се превръщат в душата на компанията. Обичат да работят в колектив, уважават и ценят колегите си, но обичат да налагат мнението си.

Тези хора са амбициозни и много упорити, умни и проницателни. Имат мащабно мислене и винаги пропускат детайлите. Изключително адаптивни, много бързо и лесно се приспособяват към всичко, което животът им предлага.

Обичат и умеят да манипулират хората за да постигнат целите си. Тези хора са наясно с това, което искат от живота и умело използват всички средства за да постигнат целите си. Умеят да управляват, при това добре, но стилът им е авторитарен.

Добре се справят с финансовите операции, но обичат да харчат с размах.

Подходящи за тях са всички професии, които са свързани с контактуване с много хора: журналистика, политика, банково дело, търговия, право.

1 коментар: