Бойко Борисов - следващият президент на България

В първото си предаване за 2010 година предаването на Венета Райкова „Горещо" събра петимата най-добри прорицатели на България: Кубрат Томов - учен, философ, езотерик и енциклопедист, Теодора Стефанова - личната ясновидка на италианския премиер Силвио Берлускони, която долетя от Италия специално за участието си в предаването, Оксана - една от най-известните в момента астролози, ученик и съпруга на покойния Иван Станчев, Стефка - личната нумероложка на звездите и лечител и Ивелина - ясновидец номер едно на България.

Ето най-интересните им прогнози:

За годината

- Тази година започва от астрологична гледна точка не много хубаво - има пълнолуние, има лунно затъмнение. Така че като начало на година предлагам да определим 15 януари - тогава се дава ново начало, по-хубаво, отколкото 1 януари.

- Казва се, че 2010 г. ще е тежка и трудна!

- 2010 е година на качествена промяна! Но качествената промяна иска лична отговорност и действие и означава трудности!

- 2010 е стартова за големите промени! Те няма да станат през 2010 г, но слагаме началото!

За България

- Бойко Борисов е следващият президент на България, а Иван Костов ще има повторение на съдбата и ще стане министър-председател на България!

- През 2010 г. звездата на Бойко Борисов ще засияе още по-силно!

За края на света

- 2012 е годината на изчистването, а не годината на края на света!

За света през 2010 г.

- Очаквам военен конфликт между Израел и Палестина в началото на 2010 година! Ще се присъедини и Иран!

- Европейският съюз неминуемо ще се разпадне!

- Човешката цивилизация се намира в тотална криза, защото хората се управляват от погрешна йерархия на ценностите!... Аз създадох Харта на задълженията и Харта на ценностите и проект за световна конституция!

За извънземните

Личната ясновидка на италианския премиер сподели, че всички, които се занимават с изследвания на извънземния разум са очаквали с голямо нетърпение на 27 ноември изявление на американския президент Барак Обама, в което той е трябвало да разкрие пред цял свят тайните на „Зона 51" в Невада и „Зона 69" в Ню Мексико.

- Барак Обама ще запознае света със „Зона 51" и „Мексико 69" след месец март-април!

- През 1963 година Кенеди беше убит, защото предупреди, че ще каже истината за извънземните! Да го знаете - Кенеди за това беше убит!

1 коментар: