Подхождате ли си?

Искате ли да се научите да определяте съвместимостта на хората с помощта на нумерологията. Това е доста важна техника, доколкото тя ни позволява да знаем от по-рано, докъде могат да доведат дадени отношения. Ако отдавна живеети или се срещате с даден човек, то можете да разберете повече за отношенията ви и дори да разрешите някои недоразумения.

За целта е необходимо да извършите една проста сметка. Напишете датите на раждане (вашата и на партньора) в един без нулите. Сумарайте цифрите. От полученото число извадете 22 неколкократно, докато получите число по-малко или равно на 22. Полученото число е вашият индекс на съвместимост.

Например: Виктория е родена на 12.09.1970г., а Леонид на 02.12.1968г.
Изписваме числата в един ред без нулите: 1+2+9+1+9+7+2+1+2+1+9+6+8=58.
Изваждаме 22 и получаваме 36. От него изваждаме 22 отново и получавачме ИНдекс = 14.

1 - В тези отношения винаги ще стои въпросът за лидерството. Обикновено, мъжът се стреми да ръководи отношенията, налагайки волята и правилата си. Постарайте се да не влизате в конфликти по този повод, защото това няма да доведе до нищо добро. Отношенията са творчески, интересни. За тези двойки е добре да се занимават със съвместно творчество.

2 - Добри и хармонични отношения. Сродни души. С полудуми партньорите се разбират. Всеки един от партньорите притежава богат душевен мир и силно въображение. Много благоприятни отношения.

3 - Добри отношения, които често водят до брак. Това са отношения, които са свързани с пари и стабилност. Партньорите не трябва да позволяват на други хора да се намесват в отношенията им (най-вече майките). При тези отношения главна роля играе жената.

4 - Главна роля в отношенията има мъжът. Връзка с много страст и емоции. Не позволявайте на ревността да погуби всичко. Не обсебвайте партньора, това е егоизъм. Не позволявайте на клюките да разрушат връзката ви.

5 - Важен съюз в живота на партньорите. При тези отношения е възможно да присъстват социални различия или различни интереси и виждания за живота. Вашият партньор ще се превърне във ваш учител и съветник.

6 - Най-хармоничният съюз. Изключително здрави брачни отношения. Взаимна любов, хармония и спокойствие. На пръв поглед може да изглежда, че партньорите трудно разбират един друг напълно, но всичко с времето си.

7 - Много инамични отношения - премеждия, пътувания и общуване. Много непостоянство. Възможни са изневери. Обикновено такива отношения се прекратяват бързо. Не прибързвайте с важните решения, за да не направите грешка.

8 - Това е по-скоро делови съюз, а не емоционален. Или, може би, кармични отношения. В минал живот сте се провинили едни пред друг. В този живот сте задължени да изкупите грешките си. Такива отношения е трудно да бъдат нарушени. Но е необходимо да работите над тях, не пренебрегвайте партньора.

9 - Сложни отношения - всеки в тях е сам за себе си. Възможно е да се чувствате сам в тези отношения. Недостатъчно ласки, внимание и топлина. Такъв съюз в края на краищата се разпада. Често това е несподелена любов - вие обичате, а другият не, или обратното.

10 - Много щастлива връзка. Тя носи успехи. Партньорът ви сякаш ви е даден свише, като спасител. Той ще ви даде много възможности. Възможно е това също така да са делови отношения. Но накрая всичко ще завърши щастливо.

11 - Сложни отношения. И двамата партньори имат сложни характени. Всеки се опитва да доминира. Отвсякъде се появяват конфликти и спорове. Може да се намесят и трети лица. Възможни са изневери. Необходимо е да се съобразявате с партньора и да правите компромиси взаимно, иначе отношенията ви ще се разпаднат. Добра съвместимост в половия живот.

12 - Готови сте на всичко за такива отношения, дори и на непрекъснати жертви. Това са сложи, кармични отношения, несподелени чувства, обиди, неразбиране. Тези отношения остават дълбоки следи в душата ви.

13 - Лош съюз. Рано или късно се разваля с гръм и трясък. Има енергийна несъвместимост между двмата партньори. Опасни отношения. Възможно е насилие.

14 - Спокойни и уравновесени отношения. Един от най-добрите случаи на съвместимост. Партньорите се разбират добре, имат общи цели и интереси. Дълги и стабилни отношения.

15 - Опасност! Такъв съюз е изграден с манипулации и лъжи. Един от партньорите е обсебил другия. Силна сексуална зависимост. Извращения, дори магия. Постарайте се да нямате подобни връзки.

16 - Много нестабилни отношения. Постоянни спорове и накрая развод. Партньорите не си подхождат изобщо. Отношенията са опасни и за двамата партньори. Силно влияние може да оказват близки хора. Наблюдава се енергиен вампиризъм.

17 - Прекрасен съюз. Партьорите се допълват един друг. Другият е като изпратен ангел-пазител. Тези отношения имат голямо бъдеще. Съвместно творчество.

18 - В тези отношения се наблюдават много заблуждения и илюзии. Дори накрая все още не осъзнавате с кого сте. Много лъжи и измени. Стъпете на земята. Възможно е да направите неправилен избор. Магиите не трябва да се използват за хармонизиране на отношения.

19 - Отличен съюз. Топли и хармонични отношения. Ще имате здрави и щастливи деца. Истинска любов, разбиране и подкепа.

20 - На първия етап тези отношения може да са доста сложни. Но доста бързо проблемите ще останат на втори план. Ще се появят силни чувства. Като цяло това са добри отношения. Важното е да бъдете търпеливи и да си дадете време, за да свикнете един с друг. Преданно приятелство.

21 - Мир, спокойствие, хармония. Здрав брак. Сериозни намерения. Загриженост един за друг. Прекрасна енергийна съвместимост.

22 - Много непредсказуеми отношения. Жажда за свобода. Единият партньор е доста нестандартен човек. Тези отношения са вулкан, които във всеки един момент може да се разпаднат. Нужно е да се положат много усилия, за да може тези отношения да са гладки и спокойни. Възможен е развод.

Най-благоприятни отношения - 2, 3, 5, 6, 10, 14, 17, 19, 21.

Най-неблагоприятни отношения - 9, 12, 13, 15, 16, 18, 22.

7 коментара:

 1. Анонимен21 август, 2012

  При нас числото 22 не е достатъчно :Д:Д Напишете ги до 25 .. ;ддд

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен20 ноември, 2012

  при мен се получи 30 какво да правя

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен04 май, 2013

  namen mi se padna 34

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен14 май, 2013

  Пълни глупости :D Никакво съответствие от това което изчислих, и това което е реално

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен19 май, 2013

  Изваждате -22 докаго получите 22 или по - малко от него

  ОтговорИзтриване
 6. Анонимен01 януари, 2014

  apsolytno vqrno mi se poly4i

  ОтговорИзтриване