Гадание в домашни условия

Просто за забавление или начин да получите напътствие са следните гадания. За да бъде резултатът от „врачуването” достоверен, трябва да се придържате към две прости правила.
  • Гадае се привечер. Желателно е да е между 17 и 19:30 часа.
  • Никой не бива да ви разсейва. Добре е да бъдете сами в стаята, с изключен телевизор.

Гадание на пламък
Вземете няколко свещи и си намислете същия брой желания или опасения, като предварително запишете всяко на лист хартия. Например сватба, загуба, богатство, запознанство и т.н. Подложете хартийките под свещите. Изричайки желанията си наум, запалете едновременно всички свещи. Която от тях изгори напълно най-бързо, това пожелано събитие ще се случи най-напред.

Запалена свещ
Можете да използвате магическите свойства на свещта и без да сте гадатели. Налегнали са ви тъжни мисли или мислите постоянно за конкретен належащ проблем? Запалете восъчна свещ! Гледайте три минути пламъка и мислете за проблема. Трябва в съзнанието ви да се яви начинът за решение. Това е вид медитация. Пречистващата сила на огъня ще изясни мисълта ви.
Свещи е хубаво и да се подаряват. Подарявайки свещ, ти сякаш даваш на близкия си човек топлина от своето сърце.

Гадание по книга
Вземете някаква дебела книга. Задайте въпроса, който най-много ви интересува по възможно най-конкретен и ясен начин. След това напишете на хартия номер на страница и реда отгоре или отдолу. Намерете нужния текст и се опитайте да го разтълкувате според обстоятелствата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар