Как обичат различните зодии

В зависимост от разположението на Слънцето в картата, хората по различен начин проявяват любовта си.

Типичните Овни, тоест тези, които имат много планети в този знак се влюбват силно и бързо и след това внезапно разлюбват. Тенденция към интензивни сексуални отношения, потребност от множество връзки. Напрегнатите аспекти между Марс или Уран може да дадат садистични тенденции.

Телците обратното, нуждаят се от привързаност, тях трябва да ги завоюваш и са много сетивни, гальовни.

Близнаците са много променливи, търсят интересни разговори, разнообразие и не са страстни, но с тях е интересно.

Раците са пасивни, срамежливи, раними и много сантиментални. Често не разбират другия, а се сърдят, че те остават неразбрани в любовта.

Лъвовете предпочитат да ги обичат и да им се прекланят, но ако те обикнат някого това ще е неговата голяма любов. Нужно ли е да споменаваме, че щедрият Лъв ще затрупа с подаръци любимия човек?

Девите и Водолеите обикновено обичат истински веднъж в живота си, отдават се изцяло и очакват това от другия. Девите искат стабилност и покой, а Водолея търси единомишленик.

Везните търсят активен партньор и трябва да бъдат завоювани като Телците. Така се чувстват по-сигурни в любовта.

Скорпионът търси страстен, силен човек и не се страхува от болки и страдания, защото знае, че за него не е проблем да започне и от нулата.

Стрелците са идеалисти, прями и честни, но това често им създава проблеми в любовта, а също и фактът, че са ценители на всичко хубаво – тоест не особено верни.

Козирозите са сдържани, но страстни и дълго ще проверяват здравината на отношенията, докато се отпуснат. Всъщност през целият този период никой няма да разбере тяхната несигурност. Те дори ще бъдат опора.

Рибите са много раними в любовта и практически никога не са напълно удовлетворени от своя избор. Техните съмнения могат да погубят любовта им.

Няма коментари:

Публикуване на коментар