Виж характера и съдбата си!

Това гадание може да направите сами по следния начин:

1. Вижте четирите картинки в първата хоризонтална линия. Разгледайте ги добре и изберете една от тях, с която бихте описали думата „Съдба“.

2. Изберете боя измежду каро, купа, пика и спатия.

Сега изчислете резултата си по следния начин:

Ако сте избрали първата картинка (която най-добре според вас описва Съдбата), напишете или запомнете цифрата 5, втората картинка ви носи 3 точки, третата – 2 т., а четвъртата – 1 точка.

Прибавете към тези точки и следните:
За каро – 1 точка, купа – 3т., пика – 2 т. и спатия – 4 т.

3. Сумирайте двата резултата (от картинката и боята). Например, ако сте избрали картинка две и спатия, то вашият резултат е (3 + 4) – седем.

4. Вижте какво говори крайната цифра. (В случая от примера – това е 7.)

Краен рeзултат:

2 точки - Този човек притежава горещ - направо изпепеляващ темперамент. Амбициозен. Импулсивен. Нетърпелив. Борбен. Упорит. Артистичен. Чаровен. Много силен и нахакан. Той е първенец и по природа си е роден лидер. Притежава силно развито чувство за хумор. Освен, че е върл купонджия и веселяк, също така е и бесен скандалджия. Интересното е, че малко след скандала се държи с теб сякаш нищо не е станало. Лесно се влюбва и може да бъде много ревнив, склонен към необмислени действия. Бори се за правата си до нива граничещи с нахалство. Притежава завидна доза смелост често граничеща с безумие. Изключително емоционален и активен. Луд умора нема е израз, който сякаш е създаден за да го опише в едно единствено, но супер находчиво изречение.

3 т. - Този прекрасен човек ще прояви изтънченост, дори там, където не е необходимо. Добър дипломат, човек, който умее да открива златната среда. Знае кога да се контролира и да покаже от себе си само толкова, колкото поиска. Успява с търпение, на което се научава с годините. Неговият живот е в релси. Той вярва в съдбата си и това му дава сила. В любовта е всеотдаен, в началото може би студен, докато опознае партньора си. Той е методичен, на него може да се разчита, но неговата скромност никога не му позволява да получи всичко за една добре свършена работа. Той е зависим, упорит и съзнателен работник. Дайте му проблем и той ще дойде с решението. Ако го прави по-дълго време, то е защото междувременно прави изследвания и събира информация от всички възможни източници. Ако има нещо, което мрази, това е да го намерят неподготвен. Когато затваряте вратата след среща, той няма да се опита да я запъне с крак. Ще чака да бъде поканен във вашата спалня. Той не търси, предпочита те да го търсят. Като сексуален партнъор е подходящ за дълга връзка. В отношенията си с жените може да възприеме и бащинско отношение и да упражнява настойничество. Може да стане без ценен приятел и консултант.

4 т. - Това е човек на крайностите, притежава състезателен дух и е в непрекъснато съревнование с някого. Нетърпелив, но съобразителен. Притежава болезнено влечение към лидерство. Във всяка ситуация се стреми да привлече вниманието върху себе си. Ако реши, че мебелите не са подредени по подходящ начин, без да му мисли става и започва грандиозно разместване. Обича сам да определя Съдбата си. Когато не се чувства добре - всички разбират за това и биват подканени по категоричен начин да споделят съчувствието си и да предложат помощта си. Има склонност да прекалява с всичко и с всеки във всяка област. Докато другите обмислят, той вече е предприел първата стъпка и често бива възнаграден. Той е първооткривател, винаги се стреми да е преди всички. Невъзможно е лесно да го убедиш в нещо, ако той вече си има изградено мнение по въпроса, каквито и доводи и доказателства да извадиш - просто забрави. Никога няма да сгрешите, ако го ласкаете, защото каквото и да кажете, то не може да се сравни с високото мнение, което той има за себе си. Това е ахилесовата му пета.

5 т. - Този човек е определено открит, експанзивен, искрен и обича да се смее, но не може много да говори. Oбича лукса и най-добpoто не е достатъчно добро за него. Това обикновено върши добра работа, защото ако нещо му принадлежи, той мисли, че е най-доброто и може да спори по този въпpoс. Половинчатите мерки не са за него. Когато се впусне в битка, тя обикнoвено се превръща в голяма и победоносна. Когато има някакъв роман, той трябва да хвърля искри, преди да се превърне в огън. Играе си с живота, любовта и парите. Никога не счита, че е безсмислено да тръгне против нещо, защото чувства, че неговата съдба е да побеждава. Мъжете го харесват, защото играе голяма игра, защото е готов да пилее много пари. Жените го харесват, защото е огнен и интензивен. Ако възникие някаква нужда, той може да предприеме всички възможни рискове и да преодолее големи опасности, за да запази безопасността на тези, които са му скъпи. Винаги благодарен, той обикновено е много популярен. Дори и тези, които намират, че егоизмът му е твърде тежък за понасяне в близко съжителство, нямат нищо против него като личнocт. Те го харсват от безопасно разстояние. В началото може да решите, че неговата всепобедна сигурност е малко отблъскваща, но ако сте търпеливи, ще разберете, че той е уязвим. Има нужда другите хора да споделят неговото coбствено високо мнение за него и би направил всичко, за да ги спечели.

6 т. - Тези хора са много жизнени, чаровни, весели и обаятелни. Трудно е да им устоиш, а още по невъзможно да отклониш предложението им за интимна близост. Това предложение много често се свежда до награбване и сдъвкване без излишни приказки. В повечето случаи те са инициатори. Обичат да командват. Е, понякога и те не знаят какво искат, но го искат толкова силно! Човек с такъв резултат попада в категорията - хора с гореща кръв. Привлича противоположния пол силно и бързо. По време на секс е толкова страстен и горещ, че партньорът няма как да остане недоволен. Често изразява своите емоции, за него не е проблем да показва чувствата си. Във финансовите операции не са много далновидни, но пък късметът е на тяхна страна.

7 т. - Този човек има доста точна интуиция, така че не се опитвайте да го подвеждате. Съзнава същността на нещата и когато е нужно, може да гледа и с рентгенови лъчи. Даже и ако е в състояние да проникне през вас, ще се опита да разбере вашите доводи и няма да пристъпи към тях емоционално, той мрази сцените. В периода на ухажване той използва чара си като оръжие. Причината за неговата нерешителност е, че преценява в момента деликатния баланс - всичко трябва да бъде отлично и най-малката частица на съмнение го кара да започне отново. Не губете надежда, покажете му колко много го желаете и ще видите, че той бързо ще се обърне към вас. На него му е необходимо тихо място, за да работи добре. Вярва в грижите за здравето, както вярва и в това, че ако искате да пpoгресирате на този свят, трябва да използвате свободното си време, за да усъвършенствате уменията си. Тези хора са систематични и внимателни, имат силно чувство за дълг и отговорност. В йерархичния ред на една голяма корпорация често ще видите, че той е вторият по важност или доверената дясна ръка на шефа.

8 т. - Едно от най силните качества на тези хора е, че са страхотни приятели. Не им е познато малодушието и не се предават до последния си дъх. Притежават изключително силен и твърд характер. Независимо от пола такива хора са силни по душа и поведение. Ако ти е приятел то тогава можеш да си спокоен, че има на кой да разчиташ. Докато другите увъртат и се чудят какво да измислят той вече работи по разрешаване на проблемите ти. Не забравя кога имаш рожден ден, имен ден и други важни за теб дати и винаги е готов да ти направи подарък или най малкото да ти звънне. В тежки ситуации не само че запазва самообладание, но веднага се впуска с всички сили да се бори с проблема, а ако зависи единствено от него - винаги успява. С лекота печели уважение. Склонен да прояви истинска героичност. Ако стане свидетел на някакъв инцидент или пожар, незабавно се впуска с всички сили да спасява застрашените с неизчерпаемите си енергия, смелост, себеотрицание, сила и мощ. Много от качествата му могат да бъдат възприети и като добри, и като лоши - зависи от ситуацията и гледната точка. Не е мързелив.

9 т. - Тези хора не са спосoбни на героизъм, а в някои случаи могат да стоят на пътя на предателството и лъжата. Въпреки всичко, те са обичани в обществото заради тяхната общителност и веселия и добродушен нрав. Това са отличии адвокати, търговци, актьори. Те са склонни към скитничество, към местене от място на място. Обичат много да пътуват. Не са практични. Oтличават се с разхвърляност. Мислете за този човек като за семе, което трябва да бъде отглеждано с любов и грижи, за да може да постигнете разцвет. Ако иска повече рoмантика, трябва много да се бори за нея. Той ще бъде финансово осигурен, но това не значи, че ще получи всичко, което поиска. Лесно се привързва. В любовта от него не би трябвало да се очакват романтични преживявания, а по-скоро сигурност.

1 коментар:

  1. 5 истина е обичаме победи, игри, лукса, приключенията... Всичко хубаво

    ОтговорИзтриване