Как да си изберем половинка според зодията

Лесно ще завоювате жена Овен, ако сте властен и самоуверен, съветват американски астролози. За мъжа Овен е достатъчно да покажете, че не ви интересува, и е ваш.

Жената Телец не се трогва от романтични жестове - просто я заведете на вечеря. А мъжът Телец обича да се чувства покровител, затова насреща му трябва да има беззащитно създание.

Няма рецепта за жената Близнаци, защото постоянно се променя - просто опитайте няколко варианта, докато успеете. Мъжът лесно може да бъде свален с разголен тоалет.

Достатъчно е жената Рак да чуе, че е всичко за вас, и ще се затича към спалнята. Мъжът Рак се омайва от излъчването на нежност.

Дама Лъв може да бъде покорена с торба скъпи подаръци, а мъжът - само ако му отказваш секс.

Жената Дева влиза в спалнята само след сватбата, а мъжът от тази зодия може да бъде свален, като му се вречете в робско покорство.

Дамите Везни се прехласват от романтични жестове, а мъжете мечтаят за майчински настроена партньорка. 

Скорпионката сама се натиска на мъжете, а Скорпионът е винаги готов да го направи с всяка.

Дамата Стрелец е ваша след романтична вечеря, а мъжът - ако му обясните, че цял живот сте искали да бъдете с него.

Жената Козирог сама избира партньора си - там няма шанс никаква стратегия. Мъжът от тази зодия е ваш, ако му покажете, че се прекланяте пред гениалността му.

Водолейката ще се мушне под завивките само с интелектуалци, а мъжът трябва да бъде преследван, за да се чувства значим.

Дамата Риби е находка - ваша е, стига да й покажете, че наистина я искате. Мъжът Риби може да бъде атакуван само с романтика.

4 коментара:

 1. Анонимен05 април, 2012

  Малко ви е подвеждащо заглавието - по-скоро навежда на мисълта коя с коя зодия си подхожда, а не как да свалим съответната зодия...

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен05 април, 2012

  Не всичко е вярно - може би само за мъжете Телец, Рак и Риби, дамите Скорпион, Стрелец и Козирог. Написаното за мъж Овен си е направо за мъж Водолей, а връзките на дамата Дева преди брака напомнят сериала "Дързост и красота". И независимо, че обвиняват тази дама в материализъм, всички мъже, изгубили съня си заради нея, ще ви кажат, че е малка магьосница, която не могат да забравят до края на дните си...

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен06 април, 2012

  Това са стратегии за завоюване на дама или господин според зодията .Открих много прилики и най-важното познах стратегията за завоюване на мен самата.Хареса ми и се забавлявах много докато търсех прилики за мен и моите близки....Хареса ми!

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен07 април, 2012

  Това за жената Близнаци е вярно. :D

  ОтговорИзтриване