Истината за всяка зодия

Овен - Девизът на този огнен знак е: "Винаги напред!" Овните с въодушевление правят планове, но не винаги ги реализират. Склонни са да упорстват дори за загубени каузи.

Телецът е щастлив, когато в семейството му цари спокойствие и хармония. Той няма влечение към всякакви изменения и нововъведения. Обича природата, романтиката не му е чужда.

Близнаци - Те са много любознателни, подкрепят всевъзможни нови идеи и искат да изпробват всичко в живота, поради което често се парят. Проблемът при тях е, че не винаги знаят какво точно искат, но го искат силно.

За чувствителния и емоционален Рак е особено важна спокойната атмосфера и хармонията. Ракът е воден знак, затова той си почива най-добре на морския бряг, където се зарежда с енергия. Много е мнителен и все си мисли, че говорят зад гърба му.

Лъвът притежава неизчерпаема енергия, на която всеки от нас може да завиди. Щедър е, иска да властва, да покровителства. Най-големи приятели са му тези, които го хвалят най-много.

Повечето Деви са прекалено разумни, обичат всичко да бъде по правилата. Критикуват, изискват, настояват. Търсят хармонията, техните балкони обикновено са потънали в зеленина. За тях е особено важно материалното благополучие.

Везните са въздушен знак и затова с лекота се справят с онези неща, които на другите причиняват безсънни нощи. Разумни са, действат последователно, залагат на сигурното. Обичат да решават спорове.

С борбения си характер Скорпионът прави това, което си намисли и то на мига! Неговият девиз е: "Всичко или нищо!" Ако съумеете да го предразположите, смятайте, че имате верен приятел. Ако пък ви е любовник – честито!

Повечето Стрелци са родени оптимисти. Тяхната стихия - огънят им помага в търсенето на техните идеали. Благодарение на своето положително отношение към света и хората, те имат много приятели. В любовните отношения не познават граници, мразят да ги притискат.

Козирог - За хората от този зодиакален знак традициите, редът и чувството за отговорност не са празни думи. Те са дори съветници и приятели. Сериозни хора, на които може да се разчита.

Водолеят държи изключително много на чувството си за свобода и независимост. Той постоянно търси нещо ново и се стреми да предвиди бъдещето. Понякога фантазира прекалено и има опасност да изгуби стабилност под краката си.

Независимо че Рибите са деликатни и чувствителни, те все пак са способни и на енергични действия, което им позволява да се справят решително с неприятностите. Те имат силна чувствителност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар