Хороскоп на лошите качества

Това са тези неприятни качества, които са характерни за лошата страна на всяка зодия. Те, разбира се, може вече да се преодолени и да не същуствуват ярко у човека с даден знак. Ако това се е случило – поздравления!

Овен: необичайно агресивен, често е примитивен, а понякога може да бъде и много жесток. Трудно запомня и най-простите неща или не иска, ако не е в негова изгода. Обикновено е зает с това да си търси нова врата или удря главата си в тази, която не може да се отвори. Вулгарен, разпуснат, стига до циничност. В детството си постоянно предизвиква раздор. В семейния живот трябва постоянно да се държи далеч от парите - всичко пропилява мигновенно, склонен е към множество изневери. Сред хора може с часове да философства, да говори за себе си, без да забелязва другите. В нетрезво състояние е склонен към буйства и скандали.

Телец: Дребнав, досаден и доносник. В живота си се ориентира накъдето духне вятъра и изпълнява всички указания на началството, само и само да постигне добра кариера. Изкарва се като мъченик на Съдбата, а всъщност презира всички, считайки се за център на вселената. Обича богатството: трупа го стриктно и неуморно. Готов е да свали последната риза, но не от себе си, а от ближния. Семейството си тероризира от детството си до дълбока старост, въпреки че външно изглежда ласкав и любезен. Не се доверява на никого, дори и да дава вид, че се вслушва в нечии съвети.

Близнаци: вечното дете - както интелектуално, така и в чувствата. Отказва да порасне и често паразитира на някого до дълбока старост. Често влиза в собствени фантазии и си вярва, че те са истина. Много обича и да приказва, преливайки от пусто в празно. Дори и да не е компетентен по дадена тема, се изказва като професор. За всичко има свое мнение. В по-напреднала възраст изпада в съзерцателност. Не понася напрежението, нито умственото, нито физическото. Проблемът му е, че не е разбран, а той самият често не може да се разбере.

Рак: Консерватор, отдаден на самосъзерцателност така, че може изобщо да не забележи другите или пък все те са му виновни. Дори и да не е прав – упорства, обича да спори, за да се присмее над опонента и израстне в собствените си очи. От страх може да нападне пръв, но когато почувства опасност, се спасява с бягство в своята дупка - мястото, което обича повече от всичко. С удоволствие очерня всички, опитва се да се изкара господар на положението, като се преструва на силен и уверен. В действителност се бои от всички и обича уедининието и покоя.

Лъв: Обича лукса, но всъщност може да е много мързелив. Ако има кой да му слугува – ще е най-добре. Харчи пари на воля, за да събира “точки” пред приятели и непознати. Неговата хипертрофирана гордост и самолюбие могат да отровят живота на всеки, а разточителността му, да разори всеки джоб. Обича целият свят да се върти около него. Затова винаги и във всичко се стреми да бъде пръв, а ако не се получава значи другите са виновни. Притежава непоколебимо чувсво за собствено величие, собствени ценности и усещане безгрешност.

Дева: Може да бъде много свадлива и критична. Педантизма на Девата я прави непоносима както в работата, така и у дома. Със своите капризи е способна да погуби всяко начинание и да изкара всеки от нерви. Обича да крои планове за себе си и своите близки, без да ги пита дали са съгласни, въпреки техните протести. Всичко у нея е хладен разчет, всичко, което прави е тежко. Майстор на интригите е, стига да и се занимава, и ако има врагове, не се успокоява докато не се справи с рода им до десето коляно.

Везни: Понякога и двете му ръце са леви. Има странно чувство за хумор и честолюбие - в зачатъчно състояние. Все си мисли, че няма достатъчно късмет в любовта, не му върви нито вкъщи, нито на работата. Винаги смята, че другите живеят по-добре и започва да им завижда. Мрази да взема решения, започва да трепери, покрива се с пот и накрая изгубва съзнание, затова всички решения в живота им взимат другите. Обича да се изкарва експерт по много теми.

Скорпион: Могат да бъдат много опасни и за другите, и за себе си. Склонни са към самовнушения и депресии. Понякога са садисти и мазохисти едновременно. Не щадят никакви средства за достигане на желаната цел. Правят кариера като оставят трупове. Малко надменни са, но се стараят да не парадират, само уж подхвърлят какво са постигнали. Случва се и да злоразстват.

Стрелец: Глупавият му оптимизъм и напористост не се прекършват от нищо, даже да му падне тухла на главата. След като поговорите с него пет минути, ви се иска бързо и безболезнено да го довършите. Все той е правият. От детството обича да налага на всички своето обкръжение и своите странни идеи. В съвместния живот ще ви костват маса услилия, за да го задържите. И на калъп да го хванете, пак ще се измъкне! Обича да лъже и да си измисля толкова достоверно, че винаги му се вързвате. Обича тълпите, шумните сборища и места, където може без пари да хапне и пийне.

Козирог: Може да бъде жесток, хладен и бездушен като айсберг. В дома е жандармер, на работата - тиран. Често е голям егоист. В секса май му липсва фантазия, но това не го притеснява – стига той да е останал удовлетворен. Рядко съчетаване на мания на величие с комплекс за непълноценност може да го направят труден за общуване. Рядко споделя какъв е проблемът, а очаква другите сами да се досетят. За него има само едно правилно мнение и начин на действие – собствените му!

Водолей: фантазьор и мечтател, може да бъде изцяло откъснат от реалния живот. Често не връща парите, които дължи, защото веднага ги губи и забравя за тях. Разсеян е. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Обича да хвърля кал върху хората, винаги зад гърба им. Прекарва отпуската си в някава дупка, но твърди, че е бил на Бахамските острови с новият си възлюбен, който изобщо не съществува.

Риби: не могат да живеят без измама и подлост. Те даже сами си въобразяват някаква реалност. Увличат се обикновено до такава степен, че сами не могат да определят кое е истина и кое не. Рибата си противоречи сама на себе си, преиначавайки нещата непрекъснато, но без да има от това никаква изгода, постъпвайки според принципа изкуство заради самото изкуство. Освен това, Рибата много обича да се рови в мръсното бельо на другите, правейки се на домашен психоаналитик и след това да разнася чуждите тайни и откровения. Изнудва със своята чувствителност и сълзи, само и само да стане на нейното.

Няма коментари:

Публикуване на коментар