За мъжете - според деня на раждане

Мъжете, родени в понеделник
Мъжете, родени в понеделник са много чувствителни и страстни. Те притежават богато въображение и често мечтаят, макар и рядко да си го признават.

Тези мъже не могат да стоят сами, самотата ги погубва. Тъкмо това е причината, поради която непрекъснато търсят контакти с противоположния пол.

Нуждаят се от любов, разбиране, нежност и топлина и ги търсят постоянно. Това е и причината често да сменят партньорките си.

Макар и външно да изглеждат много спокойни, вътрешно родените в понеделник господа са напрегнати и разтревожени и непрекъснато си задават въпроса дали ще срещнат подходящата за тях жена.

Мъжете, родени във вторник
Мъжете, родени във вторник са интересни и приятни събеседници. Притежават добро чувство за хумор и са неустоимо чаровни. Те умеят да поднасят мисълта си в най-подходяща светлина, а изказванията им се помнят дълго време.

Служат си много добре с думите и са в състояние да омаят всяка жена. Родените във вторник господа можете да разпознаете по чаровната усмивка, по особения хумор, по умението им да отстраняват неприятностите по деликатен начин.

Те са ентусиасти, които обичат да се забавляват, да контактуват и флиртуват. На пръв поглед изглеждат разсеяни, но това е само прикритието им.

Мъжете, родени в сряда
Мъжете, родени в сряда са хора на честта. В любовта са добросъвестни и почтени не само в действията, но и в мислите си. Зад целомъдрената им външност се крият едни много нежни души, жадуващи да дават и получават любов.

Тези мъже не умеят добре да изразяват чувствата си. Към това трябва да се прибави и страхът им да не бъдат отхвърлени.

На родените в третия ден на седмицата мъже може да се разчита за всичко. Те са отговорни и грижовни, а чувствата им са искрени и дълбоки. Верни и внимателни, те вярват в изблика на чувства, но предпочитат спокойствието.

Мъжете, родени в четвъртък
Мъжете, родени в четвъртия ден от седмицата са родени съблазнители. Искат да познават живота във всичките му аспекти, запазвайки при това свободата и независимостта си.

Тези мъже се плашат от рутината и монотонността на семейния живот, но не могат да живеят сами. Затова се стремят да направят семейния си живот по-интересен и разнообразен.

Зад прекалената им чувствителност и театралност, се крие много нежност. Родените в четвъртък господа са склонни на дълбоки и трайни чувства.

Поведението им обаче гравитира в двете крайности /рядко има средно положение/ - има са крайни бунтари или много послушни и изпълнителни.

Мъжете, родени в петък
Мъжете, родени в петък са артисти. На чарът и обаянието им трудно може да се устои.

Когато казват, че обичат една жена, наистина го вярват. Тези мъже са изтъкани от нежност. Необходимо им е душевно равновесие за да се чувстват добре.

Родените в петия ден на седмица мъже са много неуверени. Изпитват нужна да се чувстват обичани и желани, нуждаят се от одобрението и грижите на жената до тях.

Тези мъже са родени за семеен живот. Още от ранна възраст си мечтаят за това. Като съпрузи са нежни и грижовни.

Мъжете, родени в събота
Мъжете, родени в събота са изключително независими и свободолюбиви. Трудно бихте излъгали подобен мъж за семейство и деца. Те са индивидуалисти, способни да живеят сами. В постъпките и мислите си са потайни и непредсказуеми.

Родените в шестия ден мъже не обичат да показват чувствата си. те са по-студени и не смятат за нужно да правят подобни изявления.

Към жените изпитват по-скоро недоверие. Преди да се доверят на някоя жена я подлагат на всякакви изпитания за да проверят доколко може да се разчита на нея и дали се преструва за чувствата си.

Мъжете, родени в неделя
Мъжете, родени в последния ден на седмицата са амбициозни и уверени в себе си. Обичат да покровителстват жените до себе си. нуждая т се повече от признание, отколкото от любов.

Родените в неделя са властни и много инициативни. Но зад студената външност се крие нежна и любвеобилна личност. Жените са очаровани от впечатлението, което оставят.

Тези мъже обичат да говорят и са много интересни събеседници. Когато се налага да вземат решение се съобразяват само със собствените си желания. Най-прекият път към сърцето на тези мъже са комплиментите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар