Известни истории за прераждането

Известни са много истории за прераждането, които доказват несъмнено, че след смъртта душата отново се преражда в ново тяло.


Една от най-известните истории е за китайското момче Тан Цзяншан, което помнело предишния си живот. През 1979 година това момче станало на три години и вече можело да говори.

Тогава за ужас на родителите си то им казало, че не е тяхно дете, и че в миналия си живот се е казвал Чен Миндао и е живял в Данчжоу, а баща му се е казвал Сандие. Момчето разказало, че загинало от куршум и от разрязване през корема със сабя.

Върху корема на детето наистина имало белези, все едно че някой го е ранил със сабя, но те му били по рождение. Най-странно било, че то можело да говори на диалекта на Данчжоу, който изобщо не приличал на този от родния му град.

Когато станало на 6 годинки, детето успяло да убеди родителите си да го откарат на мястото, където е живяло преди. То отишло без колебание в една от къщите и казало на един старец, че е синът му Чен.

Той познал сестрите си и казал имената им. Дори успял да познае любимата си от предишния живот, която все още била жива. Оттогава момчето не спряло да посещава бащата от предишния си живот до смъртта му.

През 2006 година британско момче направи истинска сензация, като призна, че си спомня предишния си живот. То било на 6 години и се казвало Камерън Макаулай.

Той разказвал на всички за предишната си майка, семейството си и бялата си къща. На мястото, което описвал, той не бил ходил никога – това бил остров Бара, който се намирал на над двеста километра от родния му дом.

Камерън постоянно се оплаквал, че в новия му дом има само една баня, а в предишния имало три. Той все плачел за майка си от предишния си живот и искал да я види. След като няколко години той молел родителите си да го заведат в дома му от предишния му живот, те се съгласили и взели със себе си и психолог, специалист по преражданията на деца.

Момчето само намерило къщата, но се оказало, че предишните собственици са починали много отдавна. Наистина се оказало, че в къщата има три бани. След като се върнал от острова, Камерън вече бил по-спокоен и знаел, че майка му и сестрите му сигурно вече са се преродили на друго място.

Няма коментари:

Публикуване на коментар