Кои зодии са несъвместими

От гледна точка на астрологията съществуват любовни връзки, които са невъзможни заради зодиакалните различия между партньорите.


Овен и Дева
Девите са много последователни и организирани, а овните са прекалено импулсивни и непредсказуеми. Скандалите се провокират от желанието на девите да променят изцяло навиците на овните – нещо, което те не биха позволили. Освен това овните обичат движението и шума, а девите – спокойствието.

Телец и Стрелец
Телците обичат да притежават хората, в които са влюбени, а стрелците са силно свободолюбиви. Сблъсъците между тях се провокират от желанието на телците да обсебят стрелците, докато те жадуват за независимост. Стрелците са прекалено авантюристични и екстремни натури за спокойните телци, които високо ценят уюта на домашната обстановка.

Близнаци и Скорпион
Черногледството на голяма част от скорпионите е напълно противоположно на наивния оптимизъм на близнаците. Те не разбират драмите на скорпиона и отказват да ги преживяват като непрестанно търсят веселото и забавното. Близнаците обичат да разговарят за всяка дреболия, която им се е случила, а скорпионите често се затварят в себе си и отказват да комуникират.

Рак и Водолей
Водолеят е мечтател и непрекъснато гони идеалите си, докато ракът има нужда от сигурност и стабилност. Водолеите скучаят с раците, а раците не приемат техните внезапни изненади и нужди от пътешествия. Раците са склонни да отдават любовта си само на един човек, а водолеите, макар че лесно се влюбват, постоянно търсят нещо по-добро.

Лъв и Козирог
Лъвовете има силната нужда да им се възхищават и да ги обсипват с комплименти, докато козирозите са доста пестеливи с ласкателствата. От друга страна козирозите търсят стабилни и дълготрайни връзки, а огнените лъвове постоянно търсят нови завоевания. Скандалите при тях се появяват заради доста освободеното поведение на лъвовете, което провокира силната ревност на козирозите.

Везни и Риби
Тези зодии е трудно да се съвместят заради нерешителността на везните и небрежността на рибите. Това провокира техните неразбирателства. Никоя от тези зодии не е способна да взима и твърди решения и да носи отговорността за тях – всеки чака на другия да поема тази роля.

Няма коментари:

Публикуване на коментар