Защо изневеряват мъжете според тяхната зодия?

Слаби ангели, полигамна природа, гаден характер – можем да назовем десетки причини за мъжката изневяра. Но пък астрологията също има мнение по въпроса. Защо изневеряват представителите на различните зодии? Сега ще ви кажем!


Овен
Като цяло той е верен мъж и ако кръшне встрани, то е, защото е силно привлечен от дадената жена. Или вие отдавна не сте това, което бяхте за него в началото. И много скоро той ще ви го каже.

Телец
Особеното при тези мъже е, че те просто трудно отказват каквото и да било. Изневеряват най-често, ако жената буквално им се предложи. Има и още една причини и тя е чисто финансовата. Тоест да спи с въпросната мацка ще му донесе материални облаги.

Близнаци
За тях можем спокойно да кажем, че това им е природата. Те често манипулират и си играят с чувствата на другите. Защо изневеряват? Защото е почти невъзможно само една жена да задоволи многобройните им изисквания и представи за емоция и страст.

Рак
Тези мъже са домошари и биха изневерили само, за да се спасят. От какво? От самотата, от презрението на жената в живота им, от емоционалната празнина… Или, ако не искате вашият рак да ви кръшка, често му повтаряйте колко много значи за вас и колко го обичате.

Лъв
Защо изневерява лъвът ли? Защото може! :) Нека погледнем по-сериозно. Тези господа са магнит за жените и понякога не устояват на изкушението. Но имайте предвид, че ако наистина обичат жената до себе си, мноого трудно биха й изневерили.

Дева
Смята се, че това са най-верните мъже. Само че това се отнася само за сериозните им връзки. И ако сте с Дева от няколко месеца, не си мислете, че това е сериозна връзка. Малко грубо ще прозвучи, но тези мъже изневеряват, защото им е приятно да демонстрират превъзходство. Те вярват, че са нещо много повече от останалите и това е още един начин да си го докажат.

Везни
Романтични, чувствени, възпитани и деликатни мъже. И все пак, ако усетят дори минимално привличане към друга, сами ще започнат „по тънкия начин“ да флиртуват с нея. И биха я вкарали в леглото без да му мислят особено. Просто емоцията от привличането е като наркотик за тях.

Скорпион
Тук по-правилният въпрос би бил „Защо не изневерява Скорпионът?“ И отговорът ще е: „Защото не е имал възможност!“ Дори, ако трябва да сме точни, думата изневяра не е нещо лошо за тях. Важното е да се грижат материално за половинката си, да я уважават, да я водят на почивки. А с кого ще спят извън семейното ложе си е само тяхна работа.

Стрелец
Забавни и чаровни мъже. Харесат ли си жена, я издигат на пиедестал. Но много бързо тя им омръзва и вместо да насочат усилията си към подобряване на връзката, те предпочитат да се обърнат към друг субект. Просто имат нужда да им е интересно, иначе просто не става!

Козирог
Той рядко изневерява, да не кажем никога. Особено, ако е женен или живее с дадената жена. Това е защото много цени семейството и морала. Ако му се случи да залитне, ще е само и единствено, защото не получава нужното разбиране и подкрепа вкъщи.

Водолей
За тези пичове изневярата си е нещо съвсем нормално. Те бързо се отегчават! Натурата им е такава, че постоянно имат нужда от нови и нови изживявания. За да избегнете рогата, трябва да им осигурявате нещо различно всеки ден.

Риба
Представителите на тази зодия са болни романтици. Ако партньорката им е по-практична и студен, бъдете сигурни, че са й кръшнали поне няколко пъти. Имат склонността да смесват фантазия и реалност, така че трудно биха определили изневярата си като нещо гадно. Освен това са и много влюбчиви. Само постоянната нежност и проява на любов биха могли да ги възпрат от изневяра.

1 коментар:

  1. Глупости!!! Това за козирога е пълна тъпотия...бившия ми мъж беше КОЗИРОГ...ПЪЛЕН ИЗРОД...МАКАР И ДА ИМАШЕ РАЗБИРАНЕ И ПОДКРЕПА...И МИ ИЗНЕВЕРЯВАШЕ НА ВСЕКИ ЧАС С НОВА ...макар и семейството ни да беше хубаво...той не ме оцени ...

    ОтговорИзтриване