Гадаене за желания

Понякога човек иска да надникне в бъдещето и да разбере дали желанието му ще се сбъдне. За да разберете отговора на въпросите си, не е необходимо да имате специални умения.

В това отношение ще ви помогнат гаданията за желания. Но за да бъде точно това гадаене, ще е необходима специална подготовка.

Най-важно е правилното подбиране на време. За тази цел е най-подходящо пълнолунието. Гадаенето трябва да се прави преди залез слънце, а не през нощта. След полунощ времето е подходящо за ритуали и обреди.

Важен е също така и денят, в който се осъществява гадаенето. В понеделник може да се гадае за всяко желание. Във вторник и петък се търсят отговори на сложни, сериозни и любовни въпроси. В сряда се гадае на желания, свързано с бизнес, работа и учене. Четвъртък е подходящ ден за материално благополучие, така че можете да запитате съдбата за всичко, свързано с финанси. В събота и неделя не се гадае за сбъдване на желания.

Опитайте се да подходите сериозно към гадаенето. Изчислете мислите си, концентрирайте се върху желанието. Атмосферата трябва да е напълно спокойна. Гадаенето се осъществява с помощта на карти, книги, монети. 

Гадаенето с помощта на книга е едно от най-разпространените. То носи красивото магическо наименование библиомантия. За целта можете да използвате всяка книга. Без да отваряте книгата, намислете произволен номер на страница и ред. След това отворете тази страница и прочетете реда. Това е отговорът на вашия въпрос. 

Гадаене с помощта на картите се прави, като се концентрирате върху желанието си и извадите карта по избор. Ако извадите каро или купа, желанието ви ще се сбъдне.

Гадаене с монети се осъществява, като вземете шепа монети и ги подхвърлите във въздуха, докато мислите за желанието си. Ако повечето монети паднат с герба нагоре, желанието ви ще се сбъдне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар