Любовни съвети според вашата зодия

Имаш усещането, че чувствата в двойката са охладнели и страст не се наблюдава вече. Ако романтичните отношения са престанали да носят за двама ви радост и са лишени от дълбочина, вслушай се в нашите съвети.

Следвайки съветите на астролозите, може да избегнеш много грешки, да икономисаш сили и време.

Овенът е пълен с енергия и това се проявява във всички сфери от живота му – романтичната не прави изключение. Обаче, именно представителите на този знак често биват невнимателни, твърде припряни и взискателни, при това те не признават препятствията, в резултат на което често се оказват въвлечени в изначално обречени отношения. Желанията на Овена са огромни, а емоциите не винаги са подвластни на контрол, което често води до разрив дори при най- продължителните връзки.

Съвет – животът не се състои само от възли, които трябва да разсичаш, научи се на търпение – това ще облекчи живота и на теб и на твоя избраник.

Телецът умее да се наслаждава на живота във всичките му проявления и любовта не прави изключение, обаче представителите на този знак не винаги могат правилно да оценят процесите, които стават дълбоко в душата им. Най-голяма опасност за романтичните отношения на Телеца представлява рутината – от една страна тай се стреми към стабилност и постоянство, а от друга винаги тайно очаква приятни изненади и се разочарова ако не ги получава.

Съвет – опитай самостоятелно да внесеш промени в живота си, заемайки се лично с изпълнението на собствените си желания.

Близнаците знаят смисъла на страстта и не страдат от недостига на сексуална енергия, не случайно романтичният живот на представителите на този знак винаги е наситен и драматичен. Проблемите за тях се състоят в това, че главата и сърцето рядко са в съгласие. Именно в тук е причината за колебанията и вълненията, а в някои случаи и неспособността навреме да вземат вярното решение.

Съвет - хладнокръвие и пресметливост са елементите, които са необходими за хармонизация на личния ти живот.

За характера на Рака не можем да кажем, че е лек и представителите на тази знак не винаги напълно си дават сметка за това какво искат и от какво се нуждаят. Раците се отнасят много трепетно към своя партньор, усещат и най-малките колебания на настроението му. Уви, не винаги тяхната емоционална привързаност получава заслужен отговор – по ирония на съдбата Раците често се влюбват в доста студени партньори, без склонност към сантименталност.

Съвет – за родените под този знак е особено важно да имат приятели и хора душевно близки с тях – т.е. такива, които са способни да удовлетворят потребностите им от топли, тесни, емоционално изпълнени отношения.

Лъвовете обожават силните чувства и бурните страсти се явяват за тях първична среда за живеене. За представителите на този знак е много важно да имат възможността да изразяват любовта си, да не я държат в тайна, да дават воля на чувствата си. Лъвовете често заменят романтичните си отношения с творческа деятелност и тази тенденция може да има печални последствия, доколкото поражда стремеж да усложнят всичко случващо се и да търсят проблеми там, където ги няма.

Съвет – търси алтернативно русло за енергията си, нови начини за себеизразяване и не забравяй да дадеш на партньора си малко свобода, за да не чувства себе си като твоя жертва.

Каквото и да говорят околните за тях, Девите са много страстни създания, което не им пречи да бъдат наивни и непокварени. Представителите на този знак са обичайно взискателни към партньора си, но влюбените не на шега, са готови на всичко, за да направят избраника си щастлив. Уви, перфекционизмът не е най-добрия помощник в любовта. Може ли да бъдеш щастлив, когато недовършените дела постоянно те карат да се безпокоиш, а потокът от сложни проблеми не секва?

Съвет - учи се искрено да се радваш на приятните моменти и да не забелязваш дреболиите, способни да развалят настроението на теб и на партньора ти.

За Везните любовта и секса са нещо подобно на изкуство. Представителите на този знак знаят смисъла на романтиката и не пропускат възможността да демонстрират безупречния си вкус дори и в интимните отношения. По правило те получават голямо удоволствие, удовлетворявайки желанията на партньора си и дарявайки го с все по-изтънчени наслади.

Съвет – не е маловажно да обръщаш внимание и на собствените си желания. Ще ти бъде много по-лесно да намериш общ език с любимия човек ако се научиш да постъпваш без намеци и да говориш открито за това, което искаш.

Сексуалността на Скорпиона е пословична. Представителите на този знак са толкова емоционално многостранни, че отношенията с тях се превръщат в непредсказуема и опасна игра. Те поглъщат любимия човек, установявайки тясна връзка с него на всички нива. Продължението на тази тенденция често става тотален контрол, болезнена ревност и като следствие извратени, дискомфортни отношения. Понякога, опасявайки се от печален край, Скорпионите оставят партньора на спокойствие и отправят пагубната си, задушаваща енергия към собствената си персона. Не е трудно да се досетим, че и това няма да доведе до нищо хубаво.

Съвет – ако се стремиш към щастие, следва да се научиш да бъдеш свободен и спокоен, понякога да намаляваш контрола над ситуацията и да позволяваш на събитията да следват своя ход. Именно това ще създаде благоприятни условия за развитието на хармонични и романтични връзки.

Никой не получава от романтичните отношения повече удоволствие от Стрелците. Може би, защото представителите на този знак са надарени с извънреден оптимизъм и безгранична фантазия. Умеят да се радват и се изхитрят да правят това дори в най-сложните ситуации. Прекрасното чувство за хумор, любовта към веселото прекарване на времето, активният отдих и приключенията спасяват Стрелците и техния избраник от скуката и рутината. Спокойните дни се явяват изключителна рядкост и се вписват хармонично в ярката картина на развитието на отношенията. Истина е, че Стрелците често ги уличават в лекомислие и липса на сериозност.

Съвет - научи се да се настройваш делово, да изпълняваш дадените обещания и с уважение да се отнасяш към заниманията на партньора си. Това ще ти помогне да избегнеш много конфликти.

Козирогът не си прощава слабостите и понякога това му струва твърде скъпо. Стремежът да покори и най-стръмните върхове и да докаже своето превъзходство над околните, може да го отведе съвсем не там, където му се е искало да се окаже.

Съвет – безусловният ти стремеж да удовлетвориш желанията си и желанията на партньора е похвален, но това съвсем не винаги изисква огромните усилия, които полагаш. Помни, че личните отношения са тази сфера, в която няма място за амбиции, затова творческият подход и елементът на игра са от най-голямо значение.

Водолеите се нуждаят постоянно от остри усещания и силни емоции, затова дори в дългите романтични отношения се запазва елемент на интриги и тайни. Сексуалната привлекателност на представителите от този знак е огромна, но истинска душевна близост постигат трудно.

Съвет - опитай се да се довериш на партньора си и да покажеш своите истински чувства. Отказът от изящно обмислената игра (красива и завладяваща, но твърде неестествена), ще ти помогне ако напразно търсиш романтични отношения и мечтаеш да се влюбиш истински.

Рибите притежават колосална интуиция, която често им помага в личния живот. Лесно се досещат за желанията на околните и бързат да ги изпълнят, но не винаги помнят за собствените си потребности. Именно затова Рибите по-често от представителите на другите знаци ”губят” себе си в романтичните отношения, а любовта я превръщат в зависимост.

Съвет - ако останеш верен на своите цели и мечти, това значително ще опрости живота ти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар