Зодии и хазарт

Увличат ли се отделните зодии по хазарта? Кои от тях обичат риска и кои предпочитат да останат странични наблюдатели? Кои зодии трябва да държите далеч от казината и кои приемат късмета като предизвикателство на съдбата? 

Вижте всичко за зодиите и хазарта.

Овен
Овенът е страстен и бдителен играч, който не обича да губи и не се отказва лесно. Не може да се каже, че лесно се пристрастява към хазарта, но определено обича да тества късмета си. Може да го видите да играе покер или да се пробва на рулетка.

Телец
Телецът е опасен играч – ако ви е противник в играта, бъдете подготвени, че може да изгубите. Причината – има добра интуиция, сдържа емоциите си и не се издава. Обича да печели, но също така се страхува да не изгуби печалбата си, така че може да се каже, че е умерен в хазарта. Подходящата игра за него е блекджек.

Близнаци
Близнаците си падат малко комарджии, веднъж попаднали в казино, атмосферата ги поглъща. Важно е обаче да играят само когато имат настроение, иначе отблъскват късмета и бързо губят пари. Обичат ротативките, но се увличат също по зарове и рулетка.

Рак
Ракът не обича хазарта, предпочита да прекара време вкъщи с близките си, отколкото да тества късмета си сред непознати. Понякога се пробва, колкото да си припомни тръпката. Ще го видите най-често да играе карти.

Лъв
За Лъва да спечели на хазартни игри е въпрос на чест и възможност да демонстрира влияние. Той играе винаги за пари и по възможност с опитни и силни играчи, в които вижда конкуренция и предизвикателство да ги победи. Бридж е играта, която е най-подходяща за него.

Дева
Това, което може да убеди девите, да вземат участие в хазартни игри, е големият джакпот. В името на печалбата представителите на тази зодия прилагат различни тактики и стратегии. Понякога се случа да загубят, но бързо си възвръщат позициите.

Везни
Везните не са от най-запалените хазартни типове. Причината е, че не обичат да рискуват, а загубата може да ги разстрои до толкова, че да наруши психическото им здраве. Затова рядко ще видите зодия Везни да пръска пари по хазарт.

Скорпион
Скорпионът е роден тактик, освен това обича адреналина, а рискът, който хазарта предлага, определено му осигурява нужната доза. Хазартните игри помагат на представителите на тази зодия да освободят напрежението.

Стрелец
Стрелецът е импулсивен играч и без да мисли, бързо ще заложи голяма сума пари и да тества късмета си. Обича да рискува, защото вярва, че ще спечели. Проблемът е, че понякога се издава и другите играчи го разгадават. Покерът не е игра за зодия Стрелец.

Козирог
Зодия Козирог вярва в късмета си и често го пробва. Причината е, че обича да мечтае как печели големите пари и после ги намества по типичния за тях практичен и разумен начин. Увлича се по спортни залагания.

Водолей
Водолеите са скептично настроени към хазарта. Не вярват в случайния късмет, затова не им представлява интерес да се пробват. Макар че победата най-вероятно ще е на тяхна страна, тъй като имат силно развита интуиция.

Риби
Рибите определено не са пример за хазартен тип. Причината е, че не обичат да рискуват парите си, а неясната победа ги плаши, затова рибите са по-скоро странични наблюдатели, отколкото активни играчи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар